NAMM 2007

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Bomber
NAMM 2007

Post autor: Bomber » poniedziałek 15 sty 2007, 01:44

Hey
The Namm Show 2007 tuż tuż, a na tym forum mało o nim słychać. A będzie kilka niesamowitych nowości. Yamaha ma następcę motifa, czyli XS z nowymi brzmieniami, Roland szykuje drugą już wersje V-syntha i w końcu Waldorf powraca z szeroką gamą produktów z czego jeden z nich to Stromberg z syntezą wavetable. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Czy ktoś poza mną czeka na tegoroczne nowości?

abproject

Re: NAMM 2007

Post autor: abproject » poniedziałek 15 sty 2007, 02:15

...Hey
The Namm Show 2007 tuż tuż, a na tym forum mało o nim słychać. A będzie kilka niesamowitych nowości. Yamaha ma następcę motifa, czyli XS z nowymi brzmieniami, Roland szykuje drugą już wersje V-syntha i w końcu Waldorf powraca z szeroką gamą produktów z czego jeden z nich to Stromberg z syntezą wavetable. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Czy ktoś poza mną czeka na tegoroczne nowości? ...
ja czekam... na relacje z sonicstate....jak zawsze beda pierwsi...
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Awatar użytkownika
grembo

Re: NAMM 2007

Post autor: grembo » poniedziałek 15 sty 2007, 02:36

mnie sie NAMM kojarza z refleksja "...ale stare graty juz mam..." i tak bez konca

ODPOWIEDZ