Witam!!! Potrzebuje pilnie kupić dwa tanie pojemniki, jak myślicie, czy jest coś lepszego w podobnej cenie od Akg Perception 200 ??
[addsig]
AKG Perception
- zebromirrrr
Re: AKG Perception
...Witam!!! Potrzebuje pilnie kupić dwa tanie pojemniki, jak myślicie, czy jest coś lepszego w podobnej cenie od Akg Perception 200 ?
...
sam chetnie bym sie dowiedział czegos od uzytkowników.niby nasz typ, niby top of the best ale co mowia posiadacze?
...
sam chetnie bym sie dowiedział czegos od uzytkowników.niby nasz typ, niby top of the best ale co mowia posiadacze?
www.studiosquat.pl
ale co mowia posiadacze?...
więc jako posiadacz mogę powiedzieć, że jest całkiem całkiem, zrobiłem na nim dopiero kilka nagrań i jest dość "wierny" jeśli można wogóle tak to określić:P
a swoją drogą, że jest to mój pierwszy mikrofon wokalny więc za dużego porównania nie mam ale mi się podoba. Z resztą za tą cenę chyba jednak warto:)
więc jako posiadacz mogę powiedzieć, że jest całkiem całkiem, zrobiłem na nim dopiero kilka nagrań i jest dość "wierny" jeśli można wogóle tak to określić:P
a swoją drogą, że jest to mój pierwszy mikrofon wokalny więc za dużego porównania nie mam ale mi się podoba. Z resztą za tą cenę chyba jednak warto:)
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
... ale co mowia posiadacze?...
Ja jako kolejny posiadacz mogę stwierdzić to samo ;) Wachałem się jakieś pół roku temu kiedy kupowałem tego majak między AKG a sE (chyba z2200), ale w końcu postawiłem na Akg i jestem zadowolony. Pozdrawiam.
Moim skromnym zdaniem współczynnik cena/jakość jest tu bardzo korzystny.
Ja jako kolejny posiadacz mogę stwierdzić to samo ;) Wachałem się jakieś pół roku temu kiedy kupowałem tego majak między AKG a sE (chyba z2200), ale w końcu postawiłem na Akg i jestem zadowolony. Pozdrawiam.
Moim skromnym zdaniem współczynnik cena/jakość jest tu bardzo korzystny.
:)
...... ale co mowia posiadacze?...
Baj de łęj: przeszukaj forum :)
Baj de łęj: przeszukaj forum :)
:)