Pliki .glo

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Lighter
Pliki .glo

Post autor: Lighter » wtorek 03 paź 2006, 02:23

Witajcie!

Kolega dal mi cos co sie nazywa Sound Library i jest to folder w ktorym sa pliki o rozszerzeniu .glo . Uzywam Cubas'a i probowalem ta biblioteke jakos zaimportowac, ale nie wiem jak.
Jak rozumiem, te pliki maja byc intrumentami VST, czy tak? Calosc nazywa sie Absynth.

Pozdrawiam
L

Awatar użytkownika
Helmer

Re: Pliki .glo

Post autor: Helmer » wtorek 03 paź 2006, 06:03

...Witajcie!

Kolega dal mi cos co sie nazywa Sound Library i jest to folder w ktorym sa pliki o rozszerzeniu .glo . Uzywam Cubas'a i probowalem ta biblioteke jakos zaimportowac, ale nie wiem jak.
Jak rozumiem, te pliki maja byc intrumentami VST, czy tak? Calosc nazywa sie Absynth.

Pozdrawiam
L...
Podziekuj koledze

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » wtorek 03 paź 2006, 08:30

Pliki .glo to format w jakim zapisane są presety do instrumenu Absynth. Aby z takich plików skorzystać należy posiadać ten instrumet i w nim załadować te biblioteki brzmień. Wiec nie są to instrumenty i tylko gotowe brzmienia do Absyntha.

Lighter

Post autor: Lighter » wtorek 03 paź 2006, 23:09

...Pliki .glo to format w jakim zapisane są presety do instrumenu Absynth. Aby z takich plików skorzystać należy posiadać ten instrumet i w nim załadować te biblioteki brzmień. Wiec nie są to instrumenty i tylko gotowe brzmienia do Absyntha.
...
AAAaaa, okey, dzieki wielkie.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ