witam kupilem niedwano skladaka i mial on na pokladzie zintegrowaną karte dziwekowa, wlozylem do niego mojego terrateca. i wszystko dziala tylko ze jak chce stworzyc w vst connections wirtualne wyjscia ktore chce potem podporzadkowac wyjsciom fizycznym z karty to wykrywa mi tylko zintegrowana karte i tylko z jej wyjscia moge korzysdtac. jak zrobic zeby cubase widzial wyjscia z terrateca? pozdrawiam
[addsig]
Cubase SX2 -> Terratec EWS 88MT
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski
Re: Cubase SX2 -> Terratec EWS 88MT
Wyłącz w biosie zintegrowana kartę. Jesli dalej bedziesz miec problemy radzę jeszcze raz zainstalowac system (najlepiej na sformatowaną partycje)
...Wyłącz w biosie zintegrowana kartę. Jesli dalej bedziesz miec problemy radzę jeszcze raz zainstalowac system (najlepiej na sformatowaną partycje)...
eee no tak radykalnie to chyba nie?
przede wszystkim jakie stery asio wybrałes? powinieneś wybrac te dedykowane karcie , żadne directx czy multimedia. wtedy cubase powinien widziec automatycznie wyjascia i wejscia tylko z terrateca
[addsig]
przede wszystkim jakie stery asio wybrałes? powinieneś wybrac te dedykowane karcie , żadne directx czy multimedia. wtedy cubase powinien widziec automatycznie wyjascia i wejscia tylko z terrateca
[addsig]
lubie rockenrola, PGR'y i inne bajery
......Wyłącz w biosie zintegrowana kartę. Jesli dalej bedziesz miec problemy radzę jeszcze raz zainstalowac system (najlepiej na sformatowaną partycje)...
...
asio mam ze strony producenta. przeinstalowalem cubase ale nie pomoglo. dzwine bo suondforge-em moge wybrac jedno z osmiu wejjsc bez problemu, ale cubase nie widzi karty:/
[addsig]
...
asio mam ze strony producenta. przeinstalowalem cubase ale nie pomoglo. dzwine bo suondforge-em moge wybrac jedno z osmiu wejjsc bez problemu, ale cubase nie widzi karty:/
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski