Sample albo emulacja Linndrum i Emu SP12
Witam! Czy słyszeliście o samplach lub emulacji automatów perkusyjnych Linndrum oraz Emulatora SP12. Jest milion emulacji Rolandów a sampli tych instrumentów nigdzie w necie nie mogłem znaleźć . Co ciekawe pisałem do Emu, ale nawet nie odpowiedzieli...
www.digimatch.eu i7 950, 24GB RAM, E-mu 1616m PCIe, Cubase7, Ozone5 Advanced, Komplete7, EWQLSO Platinium Plus, Goliath, Stormdrum2 Pro, Omnisphere, Trilian, ARC, T-Racks3 CS Grand, Real Guitar, LPC, Noman Factory British Bund
Re: Sample albo emulacja Linndrum i Emu SP12
sample LM2 są w zestawie hollowsun: http://www.hollowsun.com/vintage/nostalgia.html
- jeśli o to ci chodziło.
Ściągnąłem te sample kiedy jeszcze były za darmo, jak chcesz wypróbować to uderzaj na priv.
[addsig]
- jeśli o to ci chodziło.
Ściągnąłem te sample kiedy jeszcze były za darmo, jak chcesz wypróbować to uderzaj na priv.
[addsig]
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
szkoda ze juz nie sa....ale polecam - sam tez je sciagnalem i dosc czesto korzystam
Mam darmowe sample ze stronki AKAI. Jak coś to daj znać na: alius@vp.pl
Mam sample SP-12, jeśli Cię interesują to proszę na priv, natomiast poszukuję zestawów z Simmonsa SDS V, może ktoś ma?
Pozdro
Pozdro
eis, eis, baby!
Simmonsa SDS V, może ktoś ma?
Mam to co było na hollowsun.
Mam to co było na hollowsun.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
Dzięki Szanownym Forumowiczom za odzew...
Uniżenie kłaniam się
[addsig]
Uniżenie kłaniam się

[addsig]
www.digimatch.eu i7 950, 24GB RAM, E-mu 1616m PCIe, Cubase7, Ozone5 Advanced, Komplete7, EWQLSO Platinium Plus, Goliath, Stormdrum2 Pro, Omnisphere, Trilian, ARC, T-Racks3 CS Grand, Real Guitar, LPC, Noman Factory British Bund