Witam.
Zuważyłem ze Rosjanie wypuscili nowy model Oktavy ( moze to było juz jakis czas temu ale dopiero teraz zwróciłem uwage)... następczyni mk-319. Jest to model mk-220. Z uwagi na to ze 319 była bardzo wychwalana, zainteresowałem się nową mk220. I mam takie pytanie do Was. Czy uzywał juz ktos mk220 ? Cena bardzo atrakcyjna, czy jest warta swoich pieniędzy ? Czy lepiej jest kupić sprawdzoną mk319 ? Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Nowa Oktava MK-220
Re: Nowa Oktava MK-220
...Witam.
Zuważyłem ze Rosjanie wypuscili nowy model Oktavy ( moze to było juz jakis czas temu ale dopiero teraz zwróciłem uwage)... następczyni mk-319. Jest to model mk-220. Z uwagi na to ze 319 była bardzo wychwalana, zainteresowałem się nową mk220. I mam takie pytanie do Was. Czy uzywał juz ktos mk220 ? Cena bardzo atrakcyjna, czy jest warta swoich pieniędzy ? Czy lepiej jest kupić sprawdzoną mk319 ? Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam...
TU są próbki nagrane za pomocą mk220 i mk319. I nie tylko...
Zuważyłem ze Rosjanie wypuscili nowy model Oktavy ( moze to było juz jakis czas temu ale dopiero teraz zwróciłem uwage)... następczyni mk-319. Jest to model mk-220. Z uwagi na to ze 319 była bardzo wychwalana, zainteresowałem się nową mk220. I mam takie pytanie do Was. Czy uzywał juz ktos mk220 ? Cena bardzo atrakcyjna, czy jest warta swoich pieniędzy ? Czy lepiej jest kupić sprawdzoną mk319 ? Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam...
TU są próbki nagrane za pomocą mk220 i mk319. I nie tylko...
www.myspace.com/piotrbanaszek