Zawsze się zastanawiałem czy różnią się te dwa instrumenty? Bo mam okazję kupić Nordleada 2 za niewielkie pieniądze, ale chciałbym wiedzieć, czy przypadkiem coś z tą wersją jest nie tak. CZym różnią się te dwa modele?
Proszę Was o rzetelną pomoc.
Clavia Nordlead 2, a 2x
Re: Clavia Nordlead 2, a 2x
...Zawsze się zastanawiałem czy różnią się te dwa instrumenty? Bo mam okazję kupić Nordleada 2 za niewielkie pieniądze, ale chciałbym wiedzieć, czy przypadkiem coś z tą wersją jest nie tak. CZym różnią się te dwa modele?
Proszę Was o rzetelną pomoc....
tu znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania...
Proszę Was o rzetelną pomoc....
tu znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania...
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Hej. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy banki brzmień z Clavii Nordlead 3 da się wgrać do Clavii 2x? Mam dylemat. Narazie na Nord Lead 3 mnie nie stać, a zastanawiam się, czy Clavia 2x to jest dobre rozwiązanie. Nie wiem czy to dobry klawisz, czy nie...
Hej. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy banki brzmień z Clavii Nordlead 3 da się wgrać do Clavii 2x?
Myślę, że na 99% się nie da- chociaż nie miałem tego instrumentu.
A dlatego tak myślę bo mam nord electro i tydzień temu zmieniałem mu OS na v3.00 i wszystkie dostępne brzmienia mają nowe rozszerzenie- konkretnie do tego systemu.
oczywiście mogę się mylić - ale cóż
Myślę, że na 99% się nie da- chociaż nie miałem tego instrumentu.
A dlatego tak myślę bo mam nord electro i tydzień temu zmieniałem mu OS na v3.00 i wszystkie dostępne brzmienia mają nowe rozszerzenie- konkretnie do tego systemu.

Szczęśliwy posiadacz Clavia Nord Electro3 ;)
A który bardziej polecasz? 3 czy 2x? Bo nie chcę popełnić błędu przy zakupie...
... Hej. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy banki brzmień z Clavii Nordlead 3 da się wgrać do Clavii 2x?
Myślę, że na 99% się nie da
...
oj możesz... ale cóż ... :)
Myślę, że na 99% się nie da

oj możesz... ale cóż ... :)