samplitude
Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ??
Re: samplitude
...Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ?...
W ustawieniach programu (skrót "y") określasz ścieżkę do katalogu gdzie znajdują się wtyczki VST.
No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX
W ustawieniach programu (skrót "y") określasz ścieżkę do katalogu gdzie znajdują się wtyczki VST.
No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX
......Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ?...
No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX...
Ja mam wersje 5.96. Gdzie mozna pobrać ten adapter VST-DX, jest wersja freeware? Na stronach Samplitude nie znalazłem.
No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX...
Ja mam wersje 5.96. Gdzie mozna pobrać ten adapter VST-DX, jest wersja freeware? Na stronach Samplitude nie znalazłem.
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Ja mam wersje 5.96. Gdzie mozna pobrać ten adapter VST-DX, jest wersja freeware? Na stronach Samplitude nie znalazłem....
Ja to dostałem razem z Samplitude. Poszukaj na płytce instalacyjnej. To się nazywało jakoś tak VST-DX Adapter Lite i chyba jest darmowe