Przepraszam za tą dziurę w poście. Coś mi się przycięło. Kłąnia się edycja postów
Jaki syntezator wtyczka do hard trance, rave
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Jaki syntezator wtyczka do hard trance, rave
Przepraszam za tą dziurę w poście. Coś mi się przycięło. Kłąnia się edycja postów
Hehe spoko mi też się tak zrobiło i za to przepraszam :).
Dzięki Marcin! Chyba naprawdę poważnie zastanowię się nad promocją NI. To jest niezła okazja. Instrumenty od HG Fortune wymiatają. Znam je od dłuższego czasu. Trochę żrą procek ale co tam.
A co do Komplete 5, to oferta obecna jest tak kusząca i podniecająca XD hehehehe, że chyba pożyczę kaskę żeby nabyć to pudełeczko :D. Mimo, że narazie nie potrzebuję !!!
Jak zawsze wielkie pozdrooooo
;)
Soundscape, czytaj ze zrozumieniem temat :)
Jedyna darmowa z tej strony jest sts-26 i nie ma sensu wtedy ładować 30 euro we wtykę pokroju sts ;)
Swoją drogą ten post o Legacy chyba troll napisał, bo od razu wszyscy siekierami
Róbta co chceta ;D
Jedyna darmowa z tej strony jest sts-26 i nie ma sensu wtedy ładować 30 euro we wtykę pokroju sts ;)
Swoją drogą ten post o Legacy chyba troll napisał, bo od razu wszyscy siekierami
Nie no sts- 26 jest super ale tylko do tekstur. YYYYYYYYY a o co chodzi z tym wątkiem o Legacy????? nie czaje....
Nie no sts- 26 jest super ale tylko do tekstur. YYYYYYYYY a o co chodzi z tym wątkiem o Legacy????? nie czaje....
Chodzi o to, że kolega napisał, iż Legacy bije większość konkurecji, co niestety nie jest zgodne z prawdą. Dlatego spowodowało to oburzenie niektórych osób, w tym także i mnie.
Pozdro
Róbta co chceta ;D
Troll, goblin, czy cłowiek to nie ma różnicy, ważne, że palnoł głupotę.
...Korg Legacy Analog - i kurcze kładzie to większość konkurencji :)...
Chyba, że tej przez Ciebie nie słysznej, a o której gdzieś tam może i słyszałeś .
Rany Boskie, toż kim trzeba być aby pisać takie pierdoły?
no jak to kim? totalntym głuchym debilem - takim, co to Sylentha, Albino, Discovery, Arturii i Massive na oczy nie widział, takim, co to nie słyszy różnicy w renderingu z Abletona 7, 8, Samplitude 10, FL czy Acida :P
A poażnie - Polysix - rewelka do basów
Legacy Cell - można cuda wykręcić
MS-20 - klasa sama w sobie
Nie czepiaj się, bo faktycznie ta kolekcja za swoją cenę daje olbrzymie możliwości, i śmiało mówię, że spokojnie trzyma wysoki poziom i może z podniesionym czołem wyjść z kilku(nastu) porównań.
- Soundscape
- Kontakt:
Musisz się uważnie przypatrzeć. Ja ściągnąłem darmowe wersje (zwykle ograniczona polifonia i mniej brzmień / sampli do dyspozycji) następujących instrumentów: Swamp XT, AlioNoctis, STS-33 i Atonoise. Na stronie są podane mirror`y z których to można je pobrać.
Pozdrawiam!