Co akurat nie jest zadnym wykladnikiem jakosci sprzetu!!!
VOX ToneLab LE
"mala ilosc postow na temat VOX-a swiadczy chyba o malej popularnosci tego urzadzenia w Polsce."
Re: VOX ToneLab LE
...
Bede znow kontrowersyjny twierdzac, ze w przypadku Polski moze to byc prawdziwe, bo im lepszy sprzet tym go mniej.
Bede znow kontrowersyjny twierdzac, ze w przypadku Polski moze to byc prawdziwe, bo im lepszy sprzet tym go mniej.
Czyli jest jak byc powinno. Wiem ze jestem dla niektorych denerwujacy, dla innych smieszny... ale przynajmniej zauwazalny.
==========
Skoro o to tylko chodzi Panu aby byc zauwazalnym ....
Czyli co, siasc na d...e i nie robic nic? ...Rynek zna wiele przypadkow, kiedy firmy byly zmuszone albo do zmiany swej polityki albo wrecz do odejscia....
==========
To NICZEGO nie zmienia.. jesli uwazasz Pan ze symulatory sa do d... to ich Pan nie uzywaj i zamiast uprawiac "kuchenne" dysputy dorzuc Pan cos merytorycznego.. Beda to robic inni za Pana.. A ich popularnosc na calym swiecie swiadczy ze jednak maja wiecej zwolennikow niz przeciwnikow a co za tym idzie - producenci maja sie i beda mieli dobrze
To nie jest filozofia tylko wlasnie konkretne opisanie status quo. A to ze niektorych to nie interesuje a innych denerwuje to inna sprawa.
=========
Owszem - Panskie domniemania na temat wplywu pojedynczego uzytkownika na rynek to "filozofia" - nawet magia
Tak sadze..
Dziekuje za uwage i pozwole sobie belkotac dalej dajac innym tez do tego prawo.
...
=========
Ja rowniez dziekuje za uwage i zycze wiecej merytoryki w wypowiedziach a mniej "filozofii" ekonomiczno-socjologicznej.. To nie to forum
[addsig]
==========
Skoro o to tylko chodzi Panu aby byc zauwazalnym ....
Czyli co, siasc na d...e i nie robic nic? ...Rynek zna wiele przypadkow, kiedy firmy byly zmuszone albo do zmiany swej polityki albo wrecz do odejscia....
==========
To NICZEGO nie zmienia.. jesli uwazasz Pan ze symulatory sa do d... to ich Pan nie uzywaj i zamiast uprawiac "kuchenne" dysputy dorzuc Pan cos merytorycznego.. Beda to robic inni za Pana.. A ich popularnosc na calym swiecie swiadczy ze jednak maja wiecej zwolennikow niz przeciwnikow a co za tym idzie - producenci maja sie i beda mieli dobrze
To nie jest filozofia tylko wlasnie konkretne opisanie status quo. A to ze niektorych to nie interesuje a innych denerwuje to inna sprawa.
=========
Owszem - Panskie domniemania na temat wplywu pojedynczego uzytkownika na rynek to "filozofia" - nawet magia
Dziekuje za uwage i pozwole sobie belkotac dalej dajac innym tez do tego prawo.
=========
Ja rowniez dziekuje za uwage i zycze wiecej merytoryki w wypowiedziach a mniej "filozofii" ekonomiczno-socjologicznej.. To nie to forum
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...Co akurat nie jest zadnym wykladnikiem jakosci sprzetu!!!
...
...
no wreszcie sie w czyms zgadzamy
no wreszcie sie w czyms zgadzamy
Widze ze dyskusja dojrzala do zakonczenia. Ci co mieli zrozumiec, juz zrozumieli a inni nie musza. Jesli ktos wie lepiej o co mi chodzilo albo doszukal sie wypowiedzi, ktorych nie bylo - tym lepiej, moje argumenty staly sie bogatsze niz zamierzalem. Najpopularniejszym zarciem na swiecie jest McZarcie a najpopularniejszym zespolem w Polsce "i3". Nie pisze tego zeby cos z czyms porownac, tylko zeby podazyc podsunietym mi tokiem myslenia. A motywacja moja to faktycznie szmal i slawa (tak i wszystkich w obecnych czasach).
Amen
Amen
Amen ...
tak Panie Doghead - Twoje na wierzchu i znow masz racje :) Zabawne..
tak Panie Doghead - Twoje na wierzchu i znow masz racje :) Zabawne..
ponowie niesmialo moje pytanie:
co myslicie o wtyczce amplitube czy programie amplitube live..
w koncu to tez symulatory..
[addsig]
[addsig]
...ponowie niesmialo moje pytanie:
...
oto moja opinia o Amplitube:
brzmienia przesterowane: całkiem poprawne - brakuje jednak "kopnięcia w basie" przy ciężkich riffach, niezależnie od ustawienia
brzmienia czyste: nie podobają mi się, niestety :( Wydaje mi się, że brakuje im dynamiki i ciepła
...
oto moja opinia o Amplitube:
brzmienia przesterowane: całkiem poprawne - brakuje jednak "kopnięcia w basie" przy ciężkich riffach, niezależnie od ustawienia
brzmienia czyste: nie podobają mi się, niestety :( Wydaje mi się, że brakuje im dynamiki i ciepła
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm
Ale nie wiem czy jest obecnie jakiś lepszy soft-symulator niż Amplitube (a testowałem ich sporo).
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm