Sonar 8 w zapowiedziach

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
smiechu
Re: Sonar 8 w zapowiedziach

Post autor: smiechu » niedziela 02 lis 2008, 00:48

...Czy można w sonarze ( dokładnie w 7 ) w oknie miksera automatycznie "chować" grupę tracków korzystajć z funkcji "hide" ?
Do tej pory robiłem to tak, że po kolei "chowałem niepotrzebne w miksie tracki co przy dużej liczbie śladów staje się denerwujące i czasochłonne.
Może istnieje jakiś szybszy sposób.
Wiem, że jest funkcja Track menager ale ona właściwie działa tylko w głównym oknie programu.
Track menager działa w glownym oknie i w mikserze... wystarczy nacisnac klawisz "m" i wyskakuje piekne drzewko ... standardowo dodam ze czytanie instrukcji nie boli...

Awatar użytkownika
gajosmix

Re: Sonar 8 w zapowiedziach

Post autor: gajosmix » niedziela 02 lis 2008, 03:06

......Czy można w sonarze ( dokładnie w 7 ) w oknie miksera automatycznie "chować" grupę tracków korzystajć z funkcji "hide" ?
Do tej pory robiłem to tak, że po kolei "chowałem niepotrzebne w miksie tracki co przy dużej liczbie śladów staje się denerwujące i czasochłonne.
Może istnieje jakiś szybszy sposób.
Wiem, że jest funkcja Track menager ale ona właściwie działa tylko w głównym oknie programu.
Track menager działa w glownym oknie i w mikserze... wystarczy nacisnac klawisz "m" i wyskakuje piekne drzewko ... standardowo dodam ze czytanie instrukcji nie boli......

DZIEKI -

ODPOWIEDZ