# Ostrzegałem, że będzie "blado" wyglądał. Akurat pewnie tego nie zrozumiesz ale dla mnie to jest IDEAŁ interfejsu pod sampler i nie tylko jak tak twierdzę. Spytałem u różnych źródeł !!!
# Będą modyfikacje, to na razie wersja pierwsza. Jakaś pierwsza musi być jak to dobrze określił pawello.
patrzac na niego - a bedac przyzwyczajonym do Kontakta - totalnie nie wiem o co chodzi - chyba ze to okno Browsera... no czekam wiec teraz spokojnie na final
# Ale ja nie zamierzam robić drugiego Kompakta, bo co. Jaki to miałoby sense. Dobra nowina, że będzie możlwość totalnej zmiany skóry. Jak ktoś będzie upierdliwy to sobie zerżnie guziczki od Kompatka wpakuje do mnie no i ma Kompakta

A co do koloru marchewkowego niby - musisz Wlodku czesciej wstawac od pisania tych skryptow i kupowac jednak swiezsza marchewke
# Fakt, że trochę mało świeża. W samplerku są świetne opcje do rozjaśniania całego puplitu i zmiany na dowolny kolor wg parametrów (saturacja koloru, nasycenie koloru, kontrast, jasność itp)
# Także wszystkiego jeszcze o nim nie wiesz

Strasznie mnie ciekawi ten format natywny
# No bo jest ciekawy. To będzie kulminacja wszystkich moich doświadczeń nad formatami różnej maści. Od razu powiem, że nie będzie to upierdliwy XML. Po prostu format binarny ale specjalnej treści.