...... wazne zeby ustawic ten delay na 0,2 ms w opcjach pluginu, bo inaczej slychac nie tyle opoznienie co trzaski...
Ze co? Skad trzaski?...
no wlasnie nie wiem, ale slysze jakby np procesor nie wydalal i sa przesterowania w sygnale male ale sa, zmienie delay na o,2 i jest spoko , i nie chodzi o to ze limiter czy kompresor - przesterowuje tak sie robi ;)...
Ale to jest kompensacja opoznienia zewnetrznego urzadzenia... To nie powinno miec zadnego wplywu, cos tam masz nie tak...
Firestudio + Finalizer + Nuendo przez S/PDiF
-
Re: Firestudio + Finalizer + Nuendo przez S/PDiF
......... wazne zeby ustawic ten delay na 0,2 ms w opcjach pluginu, bo inaczej slychac nie tyle opoznienie co trzaski...
Ze co? Skad trzaski?...
no wlasnie nie wiem, ale slysze jakby np procesor nie wydalal i sa przesterowania w sygnale male ale sa, zmienie delay na o,2 i jest spoko , i nie chodzi o to ze limiter czy kompresor - przesterowuje tak sie robi ;)...
Ale to jest kompensacja opoznienia zewnetrznego urzadzenia... To nie powinno miec zadnego wplywu, cos tam masz nie tak......
powiem tak, po paru dniach meki i denerwowania ludzi na forach mam juz dosc i zostane pzy tym co jest a jest oki ;), najwiekszym wrogiem dobrego jest lepsze ;)
Ze co? Skad trzaski?...
Ale to jest kompensacja opoznienia zewnetrznego urzadzenia... To nie powinno miec zadnego wplywu, cos tam masz nie tak......
powiem tak, po paru dniach meki i denerwowania ludzi na forach mam juz dosc i zostane pzy tym co jest a jest oki ;), najwiekszym wrogiem dobrego jest lepsze ;)
Zaczynam prace w studio, amaorsko ale zawsze...
Re: Firestudio + Finalizer + Nuendo przez S/PDiF
powiem tak, po paru dniach meki i denerwowania ludzi na forach mam juz dosc i zostane pzy tym co jest a jest oki ;), najwiekszym wrogiem dobrego jest lepsze ;)...
Jeżeli są trzaski niewiadomo skąd to znaczy że nie jest dobrze. Poza trzaskami mogą wchodzić inne zjawiska a potem będziesz narzekał jak to "cyfra kaleczy a analog to jest to"
[addsig]
Jeżeli są trzaski niewiadomo skąd to znaczy że nie jest dobrze. Poza trzaskami mogą wchodzić inne zjawiska a potem będziesz narzekał jak to "cyfra kaleczy a analog to jest to"
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej