Wiem , wiem kolego, Shura i Fendera stratokastera wymyśleli Mexykanie a w USA je podrabiają.... pozdrowienia
ps. teraz produkcja jest w mexiko, bo robią to za grosze, niestety są jakościowo o wiele gorsze np.od 565sd one były z USA. miałem niedawno sm58s made in mexiko niestety był bardzo kiepski. A wcześniejsze były ok. miałem okazje sprawdzić.
Shure Beta 58 czy Sennheiser e945?
Re: Shure Beta 58 czy Sennheiser e945?
Uważajcie też na chińskie shury za ok. 200-300 zł - spotkałem m.in. na allegro
- BigSzwagier
...Wiem , wiem kolego, Shura i Fendera stratokastera wymyśleli Mexykanie a w USA je podrabiają.... pozdrowienia
Nie wiem czy wiesz, ale cały twój sprzęt w domu to podróbki. Telewizor, magnetowid, DVD, samochód,.... Wszystko to jest produkowane w 90% w filiach. Dziś nawet wsystkie ampegi to podróbki, bo producja rusza w chinach a w USA będzie tylko zarząd. Czyli basisci juz tylko na podróbkach będą grać, ale mi ich żal
Nie wiem czy wiesz, ale cały twój sprzęt w domu to podróbki. Telewizor, magnetowid, DVD, samochód,.... Wszystko to jest produkowane w 90% w filiach. Dziś nawet wsystkie ampegi to podróbki, bo producja rusza w chinach a w USA będzie tylko zarząd. Czyli basisci juz tylko na podróbkach będą grać, ale mi ich żal

Używam Audix'a OM3 - uważam że brzmi dużo lepiej niż BETA ale to pozostawiam już do porównania, jestem napradę zadowolony z tego majka...
Pozwól ,że się nie zgodzę...Moim zdaniem dopiero w przypadku OM6 i OM7(spiewałem na tym pierwszym) możemy mówić,ze brzmią rasowo(słyszałem tez pochlebne opinie użytkownika OM5).
No właśnie-a co sądzicie o pojemnościówce sennheiser e-865?
Jestem nauczycielem muzyki
Czemu wątek wypłynął ? Przecież ostatnia wypowiedz jest z zeszłego roku
Duchy jakieś

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Jak dynamik to AT AE 6100 i już.