...Nareszcie znalazłem chwilę żeby zerknąć na forum, a tu co...? Rozczarowanie. Ktoś mnie atakuje, po czym siie wycofuje, ale żeby nie było, to znowu atakuje. powiem tak: nie jestem może mistrzem omikrofonowania, ale swoje wiem. mam nadzieję że kolega proMIX nabierze troche szacunku. tu nie chodzi o agresję. to nie to forum.
mxl 990 na swoją cenę gra naprawde nieźle, więc jak na ten przedział, ponownie, serdecznie go polecam! według mnie bardziej się opłaca kupic mxl niż sp - sam wiem bo słyszałem, a uwiezcie, że słuchać umiem
Pozdrawiam...
Kolego - ktoś czyli ja Ciebie nie atakuję natomiast pozwolę skorzystać sobie z wypowiedzi jednego z forumowiczów:
>>> Tak pytałem niedawno. Ostatecznie zakupiłem MXL 990. Wczoraj zrobiłem sobie test porównawczy Studio Project i MXL 990.
Różcznica jest subtelna. Najogólniej rzecz ujmując, brzmienie B1 wydaje się być bardziej ciepłe, a MXL bardziej bogate w szczegóły. Nagrywałem jedynie głos męski. Wokaliście bardziej odpowiadało nagranie z B1 .
Ja nie odnoszę się osobiście do Twojej wypowiedzi tylko sugeruję, że na forum powinna być rozmowa merytoryczna a dyskredytowanie jednego urządzenia w stosunku do drugiego nie pomoże koledze, który prosił o wsparcie, ponieważ chce dokonać słusznego wyboru, najpierw słownie a potem ewentualnie w sposób praktyczny - czyli konkretny zakup.
Pragnę zauważyć, że moja wypowiedź nie dotyczyła absolutnie uprzedzeń emocjonalnych ale dajmy możliwość wyboru, oceniajmy subiktywnie coś na plus i na minus nie przekonujmy, gdyż potem rozczarownie danej osoby będzie bolesne.
Jeżeli moja wypowiedź to akt braku szacunku wobec kolegi to ja nic nie rozumiem, podobno w Polsce jest demokracja.
>>>> mam nadzieję że kolega proMIX nabierze troche szacunku. tu nie chodzi o agresję. to nie to forum.
mxl 990 na swoją cenę gra naprawde nieźle, więc jak na ten przedział, ponownie, serdecznie go polecam! według mnie bardziej się opłaca kupic mxl niż sp - sam wiem bo słyszałem, a uwiezcie, że słuchać umiem.
Zgadzam się z faktem, że MXL990 jak na swoją cenę brzmi nieźle.
Pozdrawiam ...