Coś dla fanów mooga :)
link
Ciekawskie studyjko
Re: Ciekawskie studyjko
Hahaha :D dobre ale niech gosciu np pomysli o przeprowadzcce :P miesiac bedzie to odpinal :P
-
...
Coś dla fanów mooga :)
link
...
Kurcze... i do tego takie lipne KRK.... :)
Co do pierwszej foty z tematu - Photoshop na 100 % ;P
www.OpenMusicStudio.pl zapraszam!
Mnie to nie ruszyło jakoś - poza burdelem, pewnie szumem wiatraków w każdym z urządzeń, wysoką temperaturą, zepsutą akustyką tego pomieszczenia itp.
IMO "nie szata zdobi człowieka" - choćby nie wiem ile sprzętu by było na jakimkolwiek zdjęciu....to liczy się gość, jego ucho i umiejętność operowania urządzeniami (oczywiście najwyższa półka sprzętu zaoszczędzi czas). Z pewnych źródeł wiem, że ci najlepsi wcale nie wykorzystują "miliona" ze swoich zabawek, lecz mają parę swoich ulubionych i sprawdzonych....a reszta tylko się kurzy i zdobi wnętrze, by tacy jak Wy wzdychali z podniecenia "ja też bym takie chciał" i łooo.....na pewno dzięki temu wszystko brzmi pro :) Oczywiście nikogo nie atakuję, tylko tak piszę na luzie, że choroba muzyków i realizatorów chęci posiadania ciągle to nowego, lepszego sprzętu "więcej, więcej, więcej", przyćmiewa umysł twórczo-realizatorski kosztem pójścia na łatwiznę i automatykę, że kupa sprzętu odwali za nas całą robotę. Ot taki pościk o 3 nad ranem hehehe.
[addsig]