Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
pawello
-
Kontakt:
Re: Edirol Orchestral
autor: pawello » poniedziałek 02 lip 2007, 19:01
"Zawsze byłem zdania, że istnieją dwa rodzaje inteligencji: inteligencja inteligentna i inteligencja głupia."
[Albert Camus; odczyt z okazji otrzymania nagrody Nobla, 14 grudnia 1957]
...
Jest jeszcze inteligencja pracujaca oraz inteligencja rzadzaca...itd

A co do cietej riposty - Twoja riposta Mr Piotr nalezy do raczej cietych i to mialem na mysli cytujac Stefana
Jeszcze co do Orchestrala... Warto zapuscic sobie dema ktore sa z nim dostarczone bo ukazuja rzeczywiste brzmienie tego jako orkiestry... Mnie to nie przekonalo choc mozna z tym instrumentem tak pokombinowac zeby zabrzmial przekonujaco... Nie zmienia to faktu ze wybralem inny - EWQLSO i mysle ze dobrze zrobilem - tam wszystko brzmi doskonale z od kopa a na starszym bracie - EWQLPO (Platinum) niejaki Zimmer wyharatal muzyke do Gladiatora...

Ta orkiestra ma moim zdaniem to "pierdykniecie" o ktore chodzi... Bardzo inspirujace pierdykniecie

Polecam!
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
-
JM
autor: JM » poniedziałek 02 lip 2007, 19:36
...Satryryk Mleczko, kiedyś powiedział:
"Inteligencja wymaga kwestionowania wszystkiego, ale kwestionowanie wszystkiego nie wymaga inteligencji."...
Klasyczna ucieczka od meritum. Z racji na tematykę forum powiem tak:
Muzyka musi być słuchana, lecz nie wszystko czego słuchamy musi być muzyką (ja).
Pisałem o tym wcześniej. Podzielam również opinie Pawello i Peteya.
A żem umysł ścisły podaję postać ogólną wzoru bardzo empirycznego dotyczącego współczesnych snobistyczno-artystyczno-medialno-wzajemnoadoracyjnych "twórców":
(Autokreacja, samoocena) x ("Dzieło") = const.
-
wishmaster
autor: wishmaster » wtorek 03 lip 2007, 08:19
Muzyka musi być słuchana, lecz nie wszystko czego słuchamy musi być muzyką
............................................
Zaden ze mnie filozof, wiec prywatnym aforyzmem nie grzmotne, nie mniej pozwole sobie niesmialo zaprzeczyc powyzszej formulce: muzyka wcale nie MUSI byc sluchana (typowo utylitarne podejscie do tworczosci),
a po drugie wszystko co slyszymy - jest muzyka :)
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
-
Yayaya
autor: Yayaya » wtorek 03 lip 2007, 17:49
a po drugie wszystko co slyszymy - jest muzyka :)...
brawo! polać temu panu