Które słuchawki powiedzą "prawdę"?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
JM
Re: Które słuchawki powiedzą "prawdę"?

Post autor: JM » środa 16 maja 2007, 20:20

Przetestowałem tutejszą wyszukiwarkę (pamiętam bowiem, że temat słuchawek pojawiał się tu wielokrotnie) wpisując hasło "słuchawki" i ku zdziwieniu otrzymałem stosunkowo niepełny wykaz - nie obejmował pamiętanych przeze mnie wątków i wypowiedzi.
A żem człek upary podałem inne "klucze" i znalazłem dość ciekawe dyskusje. Oto one:
Dyskusja 1
Dyskusja 2
Dyskusja 3
Dyskusja 4

Zbynia

Post autor: Zbynia » środa 16 maja 2007, 21:18

coz wyszukiwarka nie jest idealna,bardzo czesto pomija slowa.....

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 16 maja 2007, 21:26

...Przetestowałem tutejszą wyszukiwarkę (pamiętam bowiem, że temat słuchawek pojawiał się tu wielokrotnie) wpisując hasło "słuchawki" i ku zdziwieniu otrzymałem stosunkowo niepełny wykaz - nie obejmował pamiętanych przeze mnie wątków i wypowiedzi...

Było wpisać choćby np. sluchawki (195 tematów).

I nie dziw się więcej, że ciężko coś znaleźć. Wszak prawy "ALT" dla co niektórych to rzecz wręcz nie do przeskoczenia, czasem powołują się przy tym na jakieś "kulta" .

To wszystko wcale im jednak nie przeszkadza mieć czelność wciąż narzekać, iż w żaden prosty sposób nie można wyszukiwarką czegokolwiek sensownego szybko się doszukać.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

ODPOWIEDZ