To co piszesz Pietro, odnosnie technik plynnych przejsc w rozne artykulacje, jest cholernie ciekawe. Co ja bym dal, zeby teraz miec Cie z Twoja wiedza "pod reka":) Kwestia kontrolerow to u mnie pieta achillesowa. Co prawda ja "pracuje" na GS3, z Vienna na pokladzie ale ciezko to nazwac praca wlasnie z uwagi na niewielkie wykorzystanie drzemiacych w niej mozliwosci. I cos jest w tym o co napisales - czlowiekowi nie starcza intelektu albo cierpliwosci zeby pozadnie rozgryzc to co ma pod reka a pcha sie w nastepne biblioteki, coraz to nowe aplikacje. Bledne kolo. Muzyka stoi.
Jesli chodzi o Philharmonik (inauguracja styczen 2005 - czyli nie taka to znowu nowka) to niewiele mam do powiedzenia, poza jednym: slyszalem demka zarowno Philharmonika jak i Orchestra Gold Edition i powiem tyle, ze na moje ucho roznica brzmieniowa jest drastyczna na niekorzysc Miroslava. Jest tak zle, ze w tym przypadku o gustach odbiorczych nawet nie ma co dyskutowac. Takie moje (niech bedzie ze subiektywne) zdanie.
pozdrawiam