Płyta główna komputera
Ja mam Asusa A8V de lux i jest malinka procek FX 4000+ athlon Logic hodzi jak marzenie
Re: Płyta główna komputera
dobra bo zaczynacie pieprzyc i tyle...
pewu ma soje zdanie i mysl jak je czytasz bo dla debili nie jest....
chcesz cos na temat sprzetu to udaj sie na portal komputerowy i zobaczysz co jest tanie i w miare wydajne...audio to bity i bajty tak samo jak gry ,zdjecia ,muzyka,filmy i cala reszta........
ja robie na asrocku i tez nie placze - nic sie nie wiesza,wszystko dziala...
dla frajerow - mam tez zasilacz codegen od 2 lat....
bez jaj - kupuj to co najlepsze i to co ci odpowiada - czytaj duzo i wyciagaj wnioski - bo z postow to sie nic nie dowiesz
pewu ma soje zdanie i mysl jak je czytasz bo dla debili nie jest....
chcesz cos na temat sprzetu to udaj sie na portal komputerowy i zobaczysz co jest tanie i w miare wydajne...audio to bity i bajty tak samo jak gry ,zdjecia ,muzyka,filmy i cala reszta........
ja robie na asrocku i tez nie placze - nic sie nie wiesza,wszystko dziala...
dla frajerow - mam tez zasilacz codegen od 2 lat....
bez jaj - kupuj to co najlepsze i to co ci odpowiada - czytaj duzo i wyciagaj wnioski - bo z postow to sie nic nie dowiesz
...To się nazywa wychowanie 'bezstresowe'
ewentualnie efekt nowej matury na 'rozumienie tekstu'
...
Myślę, że wielu "tekstów" udałoby się uniknąć gdyby młodzież już za wczasu zaglądała choćby tam: http://rtfm.killfile.pl.
Pytaniem jest, ilu samych pedagogów ma choć blade pojęcie o istnieniu takich i podobnych materiałów.
[addsig]

Myślę, że wielu "tekstów" udałoby się uniknąć gdyby młodzież już za wczasu zaglądała choćby tam: http://rtfm.killfile.pl.
Pytaniem jest, ilu samych pedagogów ma choć blade pojęcie o istnieniu takich i podobnych materiałów.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
ogólnie należy stwierdzić, że najlepiej brać rzeczy sprawdzone żeby się na minę nie władować kupując kompa za parę koła, który będzie się później wieszał i nastręczął problemów...choć to naprawdę nie jest aż tak wielkie ryzyko...ja np. swego czasu "zaryzykowałem" i wybrałem Athlona 64 i płytę ze średniej półki - Gigabyte K8NF-9...tak jak ktoś wyżej napisał - dla procesora nie ma znaczenia co liczy - czy to grafika czy to muzyka etc. - ma liczyć - byle jak najszybciej:)...mimo całego swojego "eksperymentu" (płyta główna na chipsecie nForce4) nie zauważam żadnych problemów...jedynie 1GB ramu okazało się być za małą ilością do pracy FLStudio+DrumkitFromHell2 - strasznie pamięciożerne...a tak poza tym to ten temat powinien chyba odejść w otchłań:))) wybaczcie - mam kaca