Wtyczka do ściągania linii basu
Koledzy, a tak na marginesie, to po co wycinać jakąkolwiek linię jakiegoś instrumentu?? Już nawet nie chodzi o to, czy jest to mozliwe. Nie chce mi się wierzyć, że tylko po to, żeby nauczyć się grać dany kawałek... Przecież w dobrym miksie wszystko słychać, a ze złego nie warto wycinać. Może chodzi Wam o wykorzystanie czyichś linii w swoich numerach? Czy ja czegoś nie załapałem? Oświećcie proszę...
Re: Wtyczka do ściągania linii basu
Może chodzi Wam o wykorzystanie czyichś linii w swoich numerach? Czy ja czegoś nie załapałem? Oświećcie proszę......
dokładnie - chodzi o to, że skoro się samemu nie potrafi takiej "linii basu" zagrać lub choćby ułożyć, no to trzeba ją skądś ukraść
dokładnie - chodzi o to, że skoro się samemu nie potrafi takiej "linii basu" zagrać lub choćby ułożyć, no to trzeba ją skądś ukraść

...
Nie miałbym z tego satysfakcjii. Nalepsze jest swoje, choćby najprostsze. Ale z drugiej strony to po wywiadzie w EiS ze Skalpelem...

Nie miałbym z tego satysfakcjii. Nalepsze jest swoje, choćby najprostsze. Ale z drugiej strony to po wywiadzie w EiS ze Skalpelem...

to nie slyszeliscie o wtyczce how-tour-nick ?
hahahehehihi
hahahehehihi