.......Zastanawiam sie Pewu, czy jesteś najlepszym elektronikiem wśród realizatorów, czy najlepszym realizatorem wśród elektroników. Tanie, ale trafione wg mnie...
Dobra, trafiłeś a teraz się zastanawiaj.
EOT
...
hehe ja ide spać, dobranoc, mój Panie.
Schemat klawiatury MIDI
drummer
Re: Schemat klawiatury MIDI
...hehe ja ide spać, dobranoc, mój Panie....
Nie chcę być uszczypliwy
ale czy nie powinieneś to zrobić już znacznie wcześniej?
Niemniej dla mnie także EOT!
[addsig]
Nie chcę być uszczypliwy

Niemniej dla mnie także EOT!
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Przecież wszystko napisałem na samym początku. Najprostsza, żadnych gałek, fakt o dynamice nie wspomniałem - oczywiście pisząc najprostsza chodziło o brak dynamiki. Jedna oktawa. Chcę skonstruować klawiaturę pod nogi, zastanawiałem się nad zakupieniem jakiegoś taniego keybordu, ale szukam jednak tańszego rozwiązania.
Szukałem i niewiele znalazłem, ponieważ szukałem wyłącznie w języku polskim.
Nie poradzę sobie z Epromem, nie wiedziałem również że bez tej kości się nie obejdzie. Sam i tak nie mam zamiaru tego robić, chciałem zebrać info i wybrać się z tym do znajomego elektronika.
Zatem co powinienem dostarczyć elektronikowi oprócz schematu?
Jeśli macie zamiar wrzeszczeć to proszę lepiej nic nie pisać. Nie zależy mi na durnych zaczepkach Pewu. Jeśli nie uzyskam tutaj pomocy to zacznę szukać jej gdzie indziej. Fakt zadałem pytanie po kilku minutach nieudanych prób wyszukiwania interesującego mnie tematu w sieci, ale chyba po to jest to forum. A może tylko do wymądrzania się...
pozdrawiam życzliwych
Szukałem i niewiele znalazłem, ponieważ szukałem wyłącznie w języku polskim.
Nie poradzę sobie z Epromem, nie wiedziałem również że bez tej kości się nie obejdzie. Sam i tak nie mam zamiaru tego robić, chciałem zebrać info i wybrać się z tym do znajomego elektronika.
Zatem co powinienem dostarczyć elektronikowi oprócz schematu?
Jeśli macie zamiar wrzeszczeć to proszę lepiej nic nie pisać. Nie zależy mi na durnych zaczepkach Pewu. Jeśli nie uzyskam tutaj pomocy to zacznę szukać jej gdzie indziej. Fakt zadałem pytanie po kilku minutach nieudanych prób wyszukiwania interesującego mnie tematu w sieci, ale chyba po to jest to forum. A może tylko do wymądrzania się...
pozdrawiam życzliwych
drummer
Znalazłem coś w archiwum EP jeśli ktoś jest również zainteresowany.
drummer
Cześć Mytnik. Wiesz czego uczy to forum? Jak chcesz coś zrobić dobrze, zrób to samemu. :P Mówię poważnie.