Gitarzyści
dziękuję za uwagę przepraszam za powtórzenia:)
Re: Gitarzyści
naprwdę śmieszna ta lista....
ja bym "wrzucił" gdzieś wysoko Chuck'a Shuldinera z Death.
A Immortal i Mayhem... sorry, bieda.
ja bym "wrzucił" gdzieś wysoko Chuck'a Shuldinera z Death.
A Immortal i Mayhem... sorry, bieda.
......Jestem skrzypkiem więc spokojnie:
Steve Vai
John Petruci
Niccolo Paganini ;)
Paganini był świetnym gitarzystą, o czym mało kto wie.
Hofi
Steve Vai
John Petruci
Niccolo Paganini ;)
Hofi
-
.........Jestem skrzypkiem więc spokojnie:
Steve Vai
John Petruci
Niccolo Paganini ;)
Hofi...
...dzięki temu znalazł się wśród moich wybranych... metalowych :)
Steve Vai
John Petruci
Niccolo Paganini ;)
Hofi...
Hofi...
...
Jak będziesz wybierał bluesowych nie zapomnij o Szymanowskim - strasznie mędził. Wracając do metalowych - może Blaszany Drwal? Ha. Ha. Na targach w LA największa kolejka stała do Dave'a Navarro, Satriani'ego, Vai'a i Korn'a. Ale zagrał tylko Satriani na nowym piecu Peavey'a oraz George Lynch też na Peavey'u zresztą.
Pozdrywiam & keep on rock'in
Hofi
Hofi...
...
Jak będziesz wybierał bluesowych nie zapomnij o Szymanowskim - strasznie mędził. Wracając do metalowych - może Blaszany Drwal? Ha. Ha. Na targach w LA największa kolejka stała do Dave'a Navarro, Satriani'ego, Vai'a i Korn'a. Ale zagrał tylko Satriani na nowym piecu Peavey'a oraz George Lynch też na Peavey'u zresztą.
Pozdrywiam & keep on rock'in
Hofi
Ta lista nie jest wiele warta kiedy się pominie takich panów jak Steve Vai... Spokojnie załapie się też na taką listę według mnie Dave Gilmour, Brian May... że o Pacie Methenym nie wspomnę:) A o Hammecie czy jemu podobnych to bym nie wspominał a już na pewno nie wyróżniał ich - oni są po prostu poprawni. Hammet jest świetnym autorem riffów ale cała jego reszta to "średnia gitarowa". Amen
- -=VordoR=-
Kazdy ma swoja wlasna liste,stad tez, komentarze negatywne zawsze beda sie pojawiac-jakakolwiek by ta lista nie byla,zreszta wszelkie-ogolne statystyki sa troche smieszne,bo niby jak fanatyk gitarzysty X ma odebrac to iz ktos pominal jego ulubionego artyste,ja po prostu macham reka na wszelakie ankiety,statystyki,zestawienia-sam mam wlasne i niepodwazalne i zadna inna lista tego nie zmieni ];-)
Ale wracajac do tematu,to ja jednak przedkladam zdolnosci kompozytorskie ponad zdolnosci manualne,jest wielu wioslarzy ktorzy wymiataja solidnie jednak calosciowo wypadaja mizernie,i odwrotnie- jest wielu mizernych gitarzystow, ktorzy osiagneli bardzo wiele.
Ale wracajac do tematu,to ja jednak przedkladam zdolnosci kompozytorskie ponad zdolnosci manualne,jest wielu wioslarzy ktorzy wymiataja solidnie jednak calosciowo wypadaja mizernie,i odwrotnie- jest wielu mizernych gitarzystow, ktorzy osiagneli bardzo wiele.
...Kazdy ma swoja wlasna liste,stad tez, komentarze negatywne zawsze beda sie pojawiac-jakakolwiek by ta lista nie byla,zreszta wszelkie-ogolne statystyki sa troche smieszne,bo niby jak fanatyk gitarzysty X ma odebrac to iz ktos pominal jego ulubionego artyste,ja po prostu macham reka na wszelakie ankiety,statystyki,zestawienia-sam mam wlasne i niepodwazalne i zadna inna lista tego nie zmieni ];-)
Ale wracajac do tematu,to ja jednak przedkladam zdolnosci kompozytorskie ponad zdolnosci manualne,jest wielu wioslarzy ktorzy wymiataja solidnie jednak calosciowo wypadaja mizernie,i odwrotnie- jest wielu mizernych gitarzystow, ktorzy osiagneli bardzo wiele....
Dobrze gadasz! I niech ten Twój wpis zakończy ten temat...
Ale wracajac do tematu,to ja jednak przedkladam zdolnosci kompozytorskie ponad zdolnosci manualne,jest wielu wioslarzy ktorzy wymiataja solidnie jednak calosciowo wypadaja mizernie,i odwrotnie- jest wielu mizernych gitarzystow, ktorzy osiagneli bardzo wiele....
Dobrze gadasz! I niech ten Twój wpis zakończy ten temat...
-
Dobrze gadasz! I niech ten Twój wpis zakończy ten temat......
Koniecznie kończąc, zakończyć trzeba zakończenie końca i koniec krańcowych końcówek zakończenia kończącego całość...
;)
Słowem - KOŃCZYMY PANOWIE
Czy ktoś mi może powiedzieć, jaki nosi tytuł taka... heehe ballada Zappy... chyba z albumu "You can't do that stage..." z trójki? Piękna solówka gitary i w zasadzie bębnów jednocześnie. Arcydzieło subtelności i haosu!!!
gitarzysta zespołu Parking www.parking.art.pl domowy realizator dźwięku