Nasze studio

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
loony
Re: Nasze studio

Post autor: loony » piątek 21 lis 2003, 22:37

...A ja tam nie mam się czego wstydzić. Macie link (mam nadzieję działający)do spakowanej fotki mojego DAW.

http://smpl.w.interia.pl/studio_DK.zip

pzdr

Kafel

...

Naprawde ?!?

A moze jeszcze spis swoich sampli i programow nam podeslesz, wszyscy byliby pewnie bardzo ciekawi...

Bo tak ogladam sobie twoje zdjecia i nie widze jakos tych wszystkich plyt, ktore przeciez stanowia istotny element wyposazenia studia..

Mysle ze radaktorzy EIS wedle zyczenia bardzo chetnie zamiescliliby twoje zdjecie i informacje personalne, z pewnoscia ulatwilyby "kilku" firmom dochodzenie swoich praw.

Na koniec mam tez pytanie: ktory sprzet jest rzeczywiscie twoja wlasnoscia, a ktory kupiles za pieniadze ze sprzedazy nielegalnych programow i sampli ?

Hmm.. ciekawe czy nadal chcesz sie czyms pochwalic...

Pozdrawiam serdecznie !

Awatar użytkownika
morion

Post autor: morion » piątek 21 lis 2003, 22:46

Naprawde ?!?

A moze jeszcze spis swoich sampli i programow nam podeslesz, wszyscy byliby pewnie bardzo ciekawi...

Bo tak ogladam sobie twoje zdjecia i nie widze jakos tych wszystkich plyt, ktore przeciez stanowia istotny element wyposazenia studia..

Mysle ze radaktorzy EIS wedle zyczenia bardzo chetnie zamiescliliby twoje zdjecie i informacje personalne, z pewnoscia ulatwilyby "kilku" firmom dochodzenie swoich praw.

Na koniec mam tez pytanie: ktory sprzet jest rzeczywiscie twoja wlasnoscia, a ktory kupiles za pieniadze ze sprzedazy nielegalnych programow i sampli ?

Hmm.. ciekawe czy nadal chcesz sie czyms pochwalic...

Pozdrawiam serdecznie !

...

Kolejny nadgorliwiec:/ Moze jeszcze stos postawisz i go spalisz:/ Zazdrosnik jeden
GG: 3867380 *****Gdańsk*****

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » sobota 22 lis 2003, 02:10

..

LINK do nikąd :) ...

...

Ja-cek i Orbit - podaję nowy lżejszy plik i szybszy link http://kafel.info.webpark.pl/studio.jpg (Interia jest zdaje się strasznie kiepska - nowe konto i kicha).

pzdr

Kafel

Ja-cek

Post autor: Ja-cek » sobota 22 lis 2003, 11:04

Ja-cek i Orbit - podaję nowy lżejszy plik i szybszy link http://kafel.info.webpark.pl/studio.jpg (Interia jest zdaje się strasznie kiepska - nowe konto i kicha).

pzdr

Kafel...

No teraz widzę, zwłaszcze podoba mi się zdjęcie dzieciaczka...

;-P

A ten kolunio co się czepia niech się wypcha, skąd wiesz że nielegalnie? To jest pomówieni, zresztą publiczne i za takie coś już można skarżyć...

Zastanów się
www.surogat.pl

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » sobota 22 lis 2003, 12:37

Kafel mamy ten sam problem- mało miejsca na biurku :) a tak z ciekawości to co to lezy miedzy ASR X a oberhaimem- to malutkie z niebieskim wyswietlaczem???

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » sobota 22 lis 2003, 12:41

i jak ci sie sprawdza Novation-sterownik??? Podobno sie lubi wieszać i ciezko sie konfiguruje! bo chce cus takiego kupić do laptopa :)

Pozdrawiam- Robert

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » sobota 22 lis 2003, 17:00

No teraz widzę, zwłaszcze podoba mi się zdjęcie dzieciaczka...

;-P

Dzięki. Zauważyłeś na fotce akurat to co jest bez wątpienia najważniejsze

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » sobota 22 lis 2003, 17:02

...Kafel mamy ten sam problem- mało miejsca na biurku :) a tak z ciekawości to co to lezy miedzy ASR X a oberhaimem- to malutkie z niebieskim wyswietlaczem???...

To UC-16 Evolution. Bardzo fajna zabawka-prosta i intuicyjna w obsłudze.

Awatar użytkownika
KAFEL

Post autor: KAFEL » sobota 22 lis 2003, 17:04

...i jak ci sie sprawdza Novation-sterownik??? Podobno sie lubi wieszać i ciezko sie konfiguruje! bo chce cus takiego kupić do laptopa :)

Pozdrawiam- Robert...

Mi się jakoś nie wiesza. Może to kwestia sterowników USB ? Trochę jest skomplikowany ale jeśli się go nauczysz będziesz zadowolony bo ma ogromne możliwości konfiguracji i rewelacyjną klawiaturkę. I jeszcze jedno : encodery – regulatory bez początku i końca zakresu , bardzo przydatne w niektórych komunikatach MIDI.

ODPOWIEDZ