Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
-
chcę aby to był analog w wersji z klawiaturą najlepiej 5 oktawową o wyszukanych i innowacyjnych dzwiekach takich ktorych nie mozna znlalezc na virusie ti czy rolandzie gt synth, potrzebuje dobrego syntezatora do produkcji house,trance ... licze na wasza pomoc bo w sklepach kazdy chce wcisnac byle by tylko zarobic natomiast nie am co liczyc na obiektywna opnie dlatego bede bardzo wdzieczny ejsli mi pomozecie
-
Re: Alesis Andromeda A6 - warto kupić?
cena do 10 000zł
Pytając o analaogi miałem na mysli 100% takie jak A6, Moog, i VA (Virus, Q)A masz juz jakies instrumenty czy chcesz się ograniczyc tylko do jednego? Lubisz kręcić , czy chcesz sie ograniczać do gotowych barw?
-
lubie szukac nowych barw nei chcę meic gotowych oklepanych dzwiekow
No to jeśli moze być VA to proponuję Q+, jesli analog prawdziwy hmm... myslę ze A6, choć nie do końca sprawdzi sie w twoich klimatach. Tak czy siak, do gatunków jakie chcesz tworzyć, postawiłbym na VA, jak masz 10000 pln to bierz TIz klawiszami i nowego Waldorfa w module. Jak lubisz kręcić to Virus moze zabrzmieć naprawde nietuzinkowo.
-
a jak sie zapatrujesz na nord lead 3 ?nowy model
- Soundscape
- Kontakt:
...a jak sie zapatrujesz na nord lead 3 ?nowy model ...
A ja proponuję TO. Bardzo fajny instrument dostępny też w Polsce.
Nord Lead 3 już jest nieprodukowany. Nord Wave jak najbardziej, ale to też VA. Lecz bardzo dobry VA.
A ja proponuję TO. Bardzo fajny instrument dostępny też w Polsce.
Nord Lead 3 już jest nieprodukowany. Nord Wave jak najbardziej, ale to też VA. Lecz bardzo dobry VA.
NL3, nie jest juz produkowany, jego następcy NW nie macałem, ale obawiam się ze do Twoich klimatów nie nada się w takim stopniu jak instrumenty w powyższej propozycji. Nord Leady to świetne maszyny, ale trance jest domeną Waldorfa i Accessa i ten specyficzny charakter brzmienia.
zobacz co ma w studio
http://stage.arminvanbuuren.com/?id=5
http://stage.arminvanbuuren.com/?id=5
-
a roland v gt sprawdzilby sie ?