Samplitude/Sequoia 11
- doministry1
Re: Samplitude/Sequoia 11
...Na plycie masz kompletna instalację, reszta to kwestia licencji. Posiadasz w tym przypadku prawo do uzytkowania wszystkich zakupionych przez ciebie wersji począwszy od wersji box. Sama wersja ProX bez wersji Box z ktorej upgradowales jest wiec niekompletna w swietle licencji. Ale do ręki otrzymales w sensie fizycznym to samo co samodzielna wersja BOX, tyle ze bez klucza. Bo klucz masz z wersji poprzedniej. A instalacja przebiega jak oddzielna aplikacja. Mozesz uzywac obu bez ograniczeń na tym samym kluczu. Ja tak mam ze nadal sobie trzymam 11-stke zeby bez jakichkolwiek problemow oddalać stare sesje. Choć z tego co widze ProX jest w pelni kompatybilna wstecz i sesje chodzą bez przeklamań. Nie moge zagwarantowac ze w 100% przypadkach tak bedzie, dotychczas jednak nie mialem z tym klopotow. ...
Pytam bo w wersji upgrade Box posiada klucz do upgrade....
Ale wygląda na to że jest to pełna instalka.
- doministry1
...Na plycie masz kompletna instalację, reszta to kwestia licencji. Posiadasz w tym przypadku prawo do uzytkowania wszystkich zakupionych przez ciebie wersji począwszy od wersji box. Sama wersja ProX bez wersji Box z ktorej upgradowales jest wiec niekompletna w swietle licencji. Ale do ręki otrzymales w sensie fizycznym to samo co samodzielna wersja BOX, tyle ze bez klucza. Bo klucz masz z wersji poprzedniej. A instalacja przebiega jak oddzielna aplikacja. Mozesz uzywac obu bez ograniczeń na tym samym kluczu. Ja tak mam ze nadal sobie trzymam 11-stke zeby bez jakichkolwiek problemow oddalać stare sesje. Choć z tego co widze ProX jest w pelni kompatybilna wstecz i sesje chodzą bez przeklamań. Nie moge zagwarantowac ze w 100% przypadkach tak bedzie, dotychczas jednak nie mialem z tym klopotow. ...
Odświeżam. Nie kumam jak mam aktywować ProXSuite. w wersji Upgrade
Mam serial Number z 11Pro a - 10 cyfr spisane z programu - ale on nie działa.
Na wersji upgrade Box mam Ujakiś pgrade Code na kopercie ale aktywacyjne okno wymaga Numeru Seryjnego
który jest z samych cyfr.
Nic nie kumam z tego bajzlu. Jak to ogarnąć?
- doministry1
...
Odświeżam. Nie kumam jak mam aktywować ProXSuite. w wersji Upgrade
Mam serial Number z 11Pro a - 10 cyfr spisane z programu - ale on nie działa.
Na wersji upgrade Box mam Ujakiś pgrade Code na kopercie ale aktywacyjne okno wymaga Numeru Seryjnego
który jest z samych cyfr.
Nic nie kumam z tego bajzlu. Jak to ogarnąć?
...
EDIT:
Ok ogarnąłem to. Wszystko działa.
Dziwna sprawa z tymi oknami teraz. Object Editor już nie istnieje w wersji pełnej?
Dziwna sprawa z tymi oknami teraz. Object Editor już nie istnieje w wersji pełnej?...
Cześć. Nie widziałem tego wątku wcześniej.
Najpierw zainstaluj najnowszy patch. Object editor jak najbardziej istnieje i ma się całkiem dobrze. Klikasz prawym na pustym polu i wybierasz skórkę "Object editor max".
- doministry1
......
Dziwna sprawa z tymi oknami teraz. Object Editor już nie istnieje w wersji pełnej?...
Cześć. Nie widziałem tego wątku wcześniej. Najpierw zainstaluj najnowszy patch. Object editor jak najbardziej istnieje i ma się całkiem dobrze. Klikasz prawym na pustym polu i wybierasz skórkę "Object editor max". ...
Dobra mam już.
Dopiero teraz odpalam ProX Suite bo zajęcia etc. i 11Pro działał przeważnie znakomicie.
Teraz się zacznie zabawa z Independence, 64GB kontentu
Używasz tego? Wygląda to poważnie.
- doministry1
...Jasne. Może nie jest to wybitny soft pod wzgledem wygody i niebawem czeka go zmiana gui to dodatkowy pakiet brzmien to zawsze dobra opcja na zamiennik oklepanego juz Kontakta. Sample maja swoje własne brzmienie. ...
Nie używam kontakta..
Zainstalowałem właśnie z drugiej płyty "Additional Content".
Nie wiesz co tam jest? Instalka nic nie mówi.
A na pierwszy rzut oka nic nowego nie widzę.
Na pewno w folderach z loop'ami jest sporo nowego materiału. Porównywałem zawartość, są stare i nowe. Chyba zmieniły się nazwy folderów (bo inaczej wystarczyło zrobić kopiuj/nadpisz wszystkie). Więcej nie pamiętam, instalowałem to wszystko ponad 2 lata temu i od tego czasu ani razu więcej. W każdym razie loopy z tych płyt są całkiem dobre i mało eksploatowane.
Tak poza tym mam już oczekuję nowej wersji 13 / ProX 2. Miejmy nadzieję że wiele z sugestii zostanie wdrożonych i unowocześnionych.
- doministry1
......A na pierwszy rzut oka nic nowego nie widzę....
Na pewno w folderach z loop'ami jest sporo nowego materiału. Porównywałem zawartość, są stare i nowe. Chyba zmieniły się nazwy folderów (bo inaczej wystarczyło zrobić kopiuj/nadpisz wszystkie). Więcej nie pamiętam, instalowałem to wszystko ponad 2 lata temu i od tego czasu ani razu więcej. W każdym razie loopy z tych płyt są całkiem dobre i mało eksploatowane.
Tak poza tym mam już oczekuję nowej wersji 13 / ProX 2. Miejmy nadzieję że wiele z sugestii zostanie wdrożonych i unowocześnionych. ...
ProX 2 to niby kiedy miałby wychodzić?
I o jakich sugestiach mówisz?
Jak dla mnie - kopiowanie całych tracków....