Po co te głupie gadki o blaszanym brzmieniu i kiblu?
Nie wiem, czy glupie, tak czy inaczej nie byla to dopowiedz do Ciebie.
Najbardziej naturalny/najlepszy pogłos do wokalu
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Najbardziej naturalny/najlepszy pogłos do wokalu
No i oczywiscie "o gustach..." itd.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 04:06 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Wiesz co, wybacz ale nie mam czasu ani ochoty odpowiadać na Twoje głupie pytania. Inni pracują a inni wyłącznie teoretyzują - ale tak to już jest na tym świecie. A jak nie słyszysz różnic i dla Ciebie to takie "sobie nagranie" to kup sobie MXL 2001 i nagrywaj na nim do końca życia (widocznie prezentujesz słuch typowych 90% polaków).
I wybacz nie mam już ochoty odpisywać i wciągać się w głupie gadki.
Życzę dużo wolnego czasu na prowadzenie setek jałowych rozmów na tych forum.
A ja twierdzę że oprucz arogancji to ty nie masz tego czym się chwalisz to znaczy tego słuchu . Takie jest moje zdanie . W dobie demokracji. Głupich pytań nie ma ale są głupie odpowiedzi
Macbook pro 17" 2.4 , mac pro 2.8 Quad-Core , RME fireface 800 , Emu 5000 ultra . telecaster hot rod , AKG 270 studio , Logic 8 , Melodyne plug in , Reaper .
- doministry1
unique
Przyznam że posłuchałem tych kilku Twoich rzeczy które tu linkowałeś,
i jeśli mogę zupełnie subiektywnie ocenić Twoje brzmienie:
1. Klarowne, czyste
2. Zbyt tekstylne jak dla mnie, bez pełni głębi, ale rozumiem że to piosenki które też muszą brzmieć w radio
3. Ostatecznie czegoś mu troszkę brak.
Wokale są na tyle "odchudzone" że czasem mam wrażenie że śpiewa jakiś fantom wokalisty a nie żywa osoba. Przydałoby się trochę pełni.
Ale jest to dobrze zrobione, choć nie w moim stylu.
P.S. Forum jest właśnie od zadawania nawet "głupich" pytań, a nie od glaskania się po dupkach.
Przyznam że posłuchałem tych kilku Twoich rzeczy które tu linkowałeś,
i jeśli mogę zupełnie subiektywnie ocenić Twoje brzmienie:
1. Klarowne, czyste
2. Zbyt tekstylne jak dla mnie, bez pełni głębi, ale rozumiem że to piosenki które też muszą brzmieć w radio
3. Ostatecznie czegoś mu troszkę brak.
Wokale są na tyle "odchudzone" że czasem mam wrażenie że śpiewa jakiś fantom wokalisty a nie żywa osoba. Przydałoby się trochę pełni.
Ale jest to dobrze zrobione, choć nie w moim stylu.
P.S. Forum jest właśnie od zadawania nawet "głupich" pytań, a nie od glaskania się po dupkach.
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator