tylko Onyx
[addsig]
Onyx czy MOTU?
Adam MP1, SX3, Opteron Dual, Avalon Design i Waves
Re: Onyx czy MOTU?
co onyx?
karta motu jest lepsza - onyx to dodatkowo mikser...
ale wszystko zalezy co potrzebujesz i co chcesz uzyskac...to sa dwierozne rzeczy...
karta motu jest lepsza - onyx to dodatkowo mikser...
ale wszystko zalezy co potrzebujesz i co chcesz uzyskac...to sa dwierozne rzeczy...
Jak chcecie przesyłać więcej niż 16 śladów do kompa z miksera to polecam Tascam DM-24. Albo poprzez 3 wyjścia ADAT albo przez kartę I/O firewire do tego miksera (wówczas nic już więcej nie trzeba po stronie komputera). Wysyła i odbiera cyfrowo 24 ślady poprzez FW.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Pozdrawiam,
Maciej R.
no onyx tego nie potrafi....
ma wrecz durne ograniczenie..gdyby nie to juz bym go mialll a tak wole gownianego behringer ddx3216........
moze nie zwala z nog ale wszystko tanio!!!!! podpinam....
ma wrecz durne ograniczenie..gdyby nie to juz bym go mialll a tak wole gownianego behringer ddx3216........
moze nie zwala z nog ale wszystko tanio!!!!! podpinam....
wole gownianego behringer ddx3216........
Mam ambiwalentne odczucia co do Behringera, ale DDX3216 akurat się im wyjątkowo udał. Na pewno się sprawdzi, tylko, że jak dodasz do niego cenę MOTU to wyjdzie około 9 tys. zł. Za tą kasę możesz kupić Tascam DM-24 z kartą FW. I to miałem na myśli.
Acha, oczywiście w Polsce za DM-24 z tą kartą trzeba zapłacić tak z 15 tys...
Pozdrawiam,
Maciej R.
Mam ambiwalentne odczucia co do Behringera, ale DDX3216 akurat się im wyjątkowo udał. Na pewno się sprawdzi, tylko, że jak dodasz do niego cenę MOTU to wyjdzie około 9 tys. zł. Za tą kasę możesz kupić Tascam DM-24 z kartą FW. I to miałem na myśli.
Acha, oczywiście w Polsce za DM-24 z tą kartą trzeba zapłacić tak z 15 tys...
Pozdrawiam,
Maciej R.