Virtual Guitarist?
zawsze się zastanawiałem jak ludzie, którzy nie potrafią grać na gitarze pracując z tym programem, ustawiają wszystko by to brzmiało wiarygodnie? przecież żeby ścieżka gitary brzmiała realistycznie, trzeba znać "realia" gry na gitarze (artykulacja etc.) no chyba że chodzi tylko o efekty gitaropodobne
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
- mr-hammond
Re: Virtual Guitarist?
...zawsze się zastanawiałem jak ludzie, którzy nie potrafią grać na gitarze pracując z tym programem, ustawiają wszystko by to brzmiało wiarygodnie? przecież żeby ścieżka gitary brzmiała realistycznie, trzeba znać "realia" gry na gitarze (artykulacja etc.) no chyba że chodzi tylko o efekty gitaropodobne...
wiec np. jak wytłumaczysz klawiszowca który potrafi grac bardzo realistycznie na drumkicie ?
Podpatrzec techniki gry najlepszych i grasz jak oni :):):):)
wiec skoro da sie bebny to gitary sie nie da ?:)
Jak gitarzysta nie umie to sie go zastąpi vst :):)
Takie czasy hehehehehehe
A jak potrafi to nie potrzeba vst :) wiec badżmy wszyscy w formie bo nas zastapią vst'ki:):):):lol:
A jesli brzmienia są dobre to nikt sie nie połapie znam to z autopsji .
pozdrawiam
PAWEŁ
wiec np. jak wytłumaczysz klawiszowca który potrafi grac bardzo realistycznie na drumkicie ?
Podpatrzec techniki gry najlepszych i grasz jak oni :):):):)
wiec skoro da sie bebny to gitary sie nie da ?:)
Jak gitarzysta nie umie to sie go zastąpi vst :):)
Takie czasy hehehehehehe
A jak potrafi to nie potrzeba vst :) wiec badżmy wszyscy w formie bo nas zastapią vst'ki:):):):lol:
A jesli brzmienia są dobre to nikt sie nie połapie znam to z autopsji .
pozdrawiam
PAWEŁ