...interesuje mnie TYLKO rozwiązanie softwerowe, czy jest jakiś sposób???????...
Co Ty się tak boisz tego lutowania?? Nie rozumiem. Software'owo się czasem po prostu nie da zalezy od sterowników.
Jak zmienić lewy głośnik na prawy?
Nie ma co
Re: Jak zmienić lewy głośnik na prawy?
Człowieku! Lutownica nie gryzie. Mi zajęło zrobienie czegoś takiego 3 minuty i to z przerwą na kawę mrożoną

gadu-gadu 4021735
temat chyba jest tak dlugo ze fajnie jest sie z kogos nasmiewac :)
Interesuję się muzyką, elektroniką, akustyką i wszystkim co decyduje i wpływa na brzmienie
Przestaw se głośniki prawy na lewą strone, a lewy na prawą i po kłopocie.
Jak to różnica czy prawy będzie stal z lewej czy z prawej strony.
Ja myśle że żadna.
I jest na forum tyle ludzi i każdy deliberuje nad takim prostym tematem.
Z całym szacunkiem - O czym to świadczy .......!?
pozdrawiam
Sroka
Jak to różnica czy prawy będzie stal z lewej czy z prawej strony.
Ja myśle że żadna.
I jest na forum tyle ludzi i każdy deliberuje nad takim prostym tematem.
Z całym szacunkiem - O czym to świadczy .......!?
pozdrawiam
Sroka

Nie jestem muzykiem, ale jestem na forum, bo lubię zadawać pytania!!!
Już drugi raz ktoś próbuje zwracać uwagę nie rozumiejąc problemu. Te głośniki nie są takie same, mają małą różnicę i chodzi o to żeby ta różnica była po właściwej stronie.
A może ktoś policzy ile (naście) razy w czasie odpisywania na ten post można było przelutować te nieszczęsne kabelki....
1h = 60min
Jak Hardi stwierdzil, przelutowanie mogloby zajac 3min, wiec w ciagu 1h = 20 przelutowan. Post jest chyba od dwoch dni, wiec 24h*2*20 = 960 razy:) + uzaleznienie od kawy mrozonej;)
Jak Hardi stwierdzil, przelutowanie mogloby zajac 3min, wiec w ciagu 1h = 20 przelutowan. Post jest chyba od dwoch dni, wiec 24h*2*20 = 960 razy:) + uzaleznienie od kawy mrozonej;)
GG: 3867380 *****Gdańsk*****
...1h = 60min
Jak Hardi stwierdzil, przelutowanie mogloby zajac 3min, wiec w ciagu 1h = 20 przelutowan. Post jest chyba od dwoch dni, wiec 24h*2*20 = 960 razy:) + uzaleznienie od kawy mrozonej;)...
Moze i tak robil, ale w obu przypadkach przelutowal parzysta ilosc razy, co w sumie nic mu nie dalo... nie dzieie sie frustracji.
Jak Hardi stwierdzil, przelutowanie mogloby zajac 3min, wiec w ciagu 1h = 20 przelutowan. Post jest chyba od dwoch dni, wiec 24h*2*20 = 960 razy:) + uzaleznienie od kawy mrozonej;)...
Moze i tak robil, ale w obu przypadkach przelutowal parzysta ilosc razy, co w sumie nic mu nie dalo... nie dzieie sie frustracji.