Walu jak praca z tym mikserem?wygodny?jakieś zawieszki?
Behringer x32 w studiu
-
Re: Behringer x32 w studiu
Zmiana kabla pomogła. Tylko dalej nie mogę go przewalczyć. Odbiera mi dźwięk z x32 ale go przez niego nie odtwarza. Nie mogę znaleźć konfiguracji by x32 odbierał dźwięk z PCta. A z tym midi to ja sie chyba już załamie do końca ... nigdy sie nie posługiwałem midi bo mi nie było potrzebne to teraz widać braki w edukcji :/
Nie wiem czy to wina że naopak całemu światu używam Sonara czy czemu mi nic nie działa ...
...
Zmiana kabla pomogła. Tylko dalej nie mogę go przewalczyć. Odbiera mi dźwięk z x32 ale go przez niego nie odtwarza. Nie mogę znaleźć konfiguracji by x32 odbierał dźwięk z PCta. A z tym midi to ja sie chyba już załamie do końca ... nigdy sie nie posługiwałem midi bo mi nie było potrzebne to teraz widać braki w edukcji :/
Nie wiem czy to wina że naopak całemu światu używam Sonara czy czemu mi nic nie działa ... ...
Z tego, co pamiętam i zrozumiałem, on ma 32 IO - więc jak ma 32 wyjścia do komputera, to nic nie może wracać - trzeba się tymi 32 szynami jakoś "podzielić".
[addsig]
-
Standardowo. Cos nawciskałem w Routingu i działa satysfakcjonującą jeśli chodiz o odtwarzanie. Jeszcze midi i będzie wsapaniale.