autor: AkselPL » sobota 14 lip 2012, 11:41
...nie chce sie bawić z subem bo szkoda zachodu.... , a model PM - 2 MKII nie bylby lepszy ?/ w sumie to kosztuja mniej niz chcialem przeznaczyć ale czy zagraja na poziomie adama ax5g to bym spekulował , co ważne w pm2 jest 8" woofer :P to by mi odpowiadało licze na opinie
ja z tym pasmem wyrownane , glownie to mi potrzeba do ogarniecia aranzy na key potem to wrzucenia do kompa i regulacja tego wszystkiego z gitarami vocaliami sax i akordeon :)
prosze o rozbudowanie tematu i podzielenie sie swoja wiedza , chce to zrobic konkretnie zeby to mialo rece i nogi ale w rozsadnych pieniazkach :) ...
Jakie masz pomieszczenie bo ja mam 30m2 i te pm2 z głośnikiem 8 są za duże na moje pomieszczenie gdyż bas nie miałby się gdzie rozwinąć. Do tego moc tych głośników jest tak duża że to już nie są do końca monitory bliskiego pola. Mamy tutaj aż 240W mocy na jeden monitor!
Odnośnie ax5g to znam tylko Korga ax5g.
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio