Czy ta reklama nie zbyt nachalna? Tymbardziej że to nie pierwszy przypadek. Czemu administracja forum nie reaguje?...
Gdybym nie znał Konrada i rzetelności, z jaką MTLZ podchodzi do klienta, to pewnie też bym zrobił kwaśną minę, ale jest inaczej ...
Za wsparcie dziękuję, ale chyba rzeczywiście przesadziłem. Sam już nie wiem...
Szczerze mówiąc podobne wątpliwości ogarnęły mnie przed publikacją postu, i w pierwszym odruchu chciałem wysłać prywatną wiadomość, ale stwierdziłem, że jawność jest chyba najlepszą wizytówką szczerości... Dostawszy propozycję w formie prywatnej wiadomości sam zastanowiłbym się trzy razy, nim bym odpisał, jak bowiem w takim przypadku zweryfkować intencje takiego forumowicza, który śle jakieś sekretne propozycje? Starałem się przy tym jak delikatniej zasugerować test jedynie opisywanych w poprzedzających postach sprzętów, bo co jest lepszym kryterium wyboru niż własny osąd: test na własnym wokalu i ocena za pomocą własnych uszu, i to jeszcze we własnym studiu? I jak inaczej powiedzieć: chłopaku, jeśli interesuje Cię ten sprzęt, to Ci go pożyczymy, sprawdź sam i oceń, sam podejmij decyzję, czy chcesz go mieć w swoim studiu, czy nie...
Przepraszam, jeśli przesadziłem. Faktycznie chyba trudno to wyważyć.
I bardzo, bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Tak naprawdę to dla takich chwil warto być dystrybutorem: by usłyszeć opinię zadowolonego muzyka :) I dziękuję też za słowa krytyki, co racja to racja...
Dziękuję!
Pozdrawiam ciepło,
Konrad
[addsig]