Masz pełną dowolność - możesz wyjśc wieloma śladami wrócić jednym stereo - odsłuch i tak podłączasz w mikserze do dedykowanego wyjścia
Jeśli twój kompresor posiada cztery wyjścia działające równocześnie to śmiało możesz wyjść i do kompa i na odsłuch
tu wszystko zalezy od twej wyobraźni i możliwości sprzętu w dziedzinie połączeń
mając swojego czasu emu1212m wychodziłem po adacie na mikser behringera(DDX3216) 8 śladami, plus stereo po analogu i plus spdif coaxialnie do tego kolejne 8 śladów do miksera szło po adacie z mpc4k i analogowo dwa stereo a do tego jeszcze preamp dbx wchodzący analogowo do miksera i cyfrowo po spdif wprost do emu
z miksera analogowo sygnał wychodził na odsłuch i kolejnym wyjściem stereo analogowym(AUX) wracał do komputera oraz wyjściem ADAT szło kolejne 8 kanałów do komputera
gramofon wpięty był w mpc które robiło za sampler a dzięki połączeniom z mikserem pozwalało na bezproblemowy odsłuch - do tego jeszcze było usb którym przerzucałem sample do komputera
midi in/out z komputera miałem połączone z mpc do której po midi podpiety był klawisz oraz mikser - to urządzenie(mpc) ma 4 wyjścia midi i 2 wejscia więc robiło routing sygnałów
w daw bezproblemowo sterowalem funkcjami zarówno mikserem jak i mpc(no konfiguracja swoje zajęła:) )
pełen wygodny routing sygnału