...Na tą chwilę jestem prawie pewny, że wina leży chyba jednak w finalnej obróbce utworu. Coś robię nie tak.. nie wiem co.. ale się dowiem!
:)
pozdr
Panowie, a czemu akurat ten MySpace ? To jest jakiś obyczaj,prestige? Macie zaplanowane koncerty w europejskich stolicach?
Przecież to jest jawna profanacja użytkownika.Już sam YouTube ma opcje hd gdzie przy byle fotce korespondującej z treścią utworu, jakość utworu jest elegancka. Są także inne portale do których można podać ostatecznie linka na MySp.MySpace nie powstał z myślą o muzykach i jak reszta grup poszła za ciosem sukcesu pierwszych składów,którzy nakreślili wówczas nową gałąź tego portalu,nic do tej pory nie uczyniono by utwory brzmiały lepiej,pomimo iż mamy możliwość ładowania wielomegabajtowego video..
Osobiście tego nie rozumiem.I z miejsca panowie mogę Wam podać linki do czołowych producentów na MS ,których produkcje zwyczajnie charczą na MSp-sowskich odtwarzaczach.Więc nie poprawiajcie zbyt intensywnie Waszych mixów,bo możecie długo poprawiać..
Dziś MySpace to taki kolos społecznościowy,na który wogóle nie zaglądam, kiedy pragnę przeczesać sieć w poszukiwaniu doznań i interesującej muzyki.
Ten portal bluźni na mnie jako do słuchacza....
---------------
Dlaczego Myspace? Można tam nawiązać kontakty z wieloma ludźmi-muzykami. Akurat tak się składa, że muzycznie Myspace jest dośc bogatą ofertą i jest bardzo popularny. Dlatego Myspace. Co mi po super hiper jakości portalu (nie mówie o youtube) jeśli mało kto odwiedza ten portal. Na Myspace jest też wg. mistrzowsko rozwiązana sprawa znajomych. Wyświetlają się od razu na głównej stronie wykonawcy i tak przechodząc od jednego do drugiego można znaleźć dość ciekawą muzykę i ludzi. To jest siła Internetu, której nie można się opierać. Takie są realia. A jak widać da się obejść jakość usług muzycznych tego portalu wstawiając po prostu inny player. Wiele osób tak robi i nie ma z tym problemu. Nawet jak tak robie.
Po za tym Myspace Polska dośc prężnie działa w kwestiach promocji rodowitych muzyków więc nie jest też tak do końca, że ten portal nie ma nic do zaoferowania.
Faktem jest, że ludzie zarządzający MySpace'em mogli by w końcu zauważyć, że w kwestii jakości mp3 odstają dośc mocno. Ale tym zyskali by sobie jeszcze większą rzeszę fanów.
Pozdrawiam.