Gwiazdy estrady?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
hud
Re: Gwiazdy estrady?

Post autor: hud » niedziela 14 cze 2009, 12:37

......lekkie, przyjemne ...
"Przyjemne"??? Ja dostawałem drgawek jak słyszałem w radio którykolwiek numer któregokolwiek pana. I dodam, że nie były to "ciary na plecach" :)

...no dobra - wiem, że nie o to chodziło w poście - czepiam się słówek :)...
Fakt, "przyjemne" to dość niefortunne słowo w tym temacie Uznajmy że go tam nie ma, a każdy z nas wklei sobie jakieś własne określenie tej "sztuki" ...

yyyy... chała?
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów

Awatar użytkownika
mr.X

Post autor: mr.X » niedziela 14 cze 2009, 13:21

To że utrzymują się śpiewając na festynach itp. mnie nie dziwi, ale jakim sposobem wynurzają się w telewizji.

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » niedziela 14 cze 2009, 13:26

...To że utrzymują się śpiewając na festynach itp. mnie nie dziwi, ale jakim sposobem wynurzają się w telewizji. ...
Bo decydenci w TV mają równie wysublimowane upodobania artystyczne.
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Shim

Post autor: Shim » niedziela 14 cze 2009, 13:33

...To że utrzymują się śpiewając na festynach itp. mnie nie dziwi, ale jakim sposobem wynurzają się w telewizji. ...

Robią wokół siebie dużo szumu, co zdecydowanie przyciąga zblazowaną publiczność, czekającą na jakiś skandal. Zależność tą idealnie przedstawia pani Jola R. Nie jest aktorką, nie jest sportsmenką, nie śpiewa (całe szczęście), generalnie nie robi niczego wielkiego, a jednak cały czas o niej głośno. Przykre jest jednak to, że wiele z takich osobistości nazywa się szumnie aktorami, muzykami, albo nie daj Boże artystami.

Awatar użytkownika
mlodyGrzesiek

Post autor: mlodyGrzesiek » niedziela 14 cze 2009, 14:38

nie śpiewa (całe szczęście),

jeszcze sie mozemy zdziwic...

Awatar użytkownika
VanChesco

Post autor: VanChesco » poniedziałek 15 cze 2009, 01:33

...że wiele z takich osobistości....

...bym to słowo "osobistości" chętnie wymienił na "osobliwości" :)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » poniedziałek 15 cze 2009, 10:51

Przepraszam za szczerość ale czyżby zazdrość przez kolegów przemawiała ?
Chłopaki potrafili odnaleźć nisze i wbił się w epokę, mało to takich gwiazdek w USA ?
Każdy ma swego odbiorcę, ja z kolei nie wierzę w to że Polska "kraj discopolo" ( jak to mówią) wybrała Maleńczuka w Opolu, tak samo jak kiedyś Zakopower, ale to nie znaczy że będę jechał po tych artystach.

Awatar użytkownika
blanko

Post autor: blanko » poniedziałek 15 cze 2009, 11:22

ale to nie znaczy że będę jechał po tych artystach. ...

tu nie chodzi o to że trzeba po kimś jechać... po prostu, boli człowieka niesprawiedliwość a wszystko wina tych ludzi http://www.zaiks.org.pl/portalzaiks//zasoby/cache/ZAX_WITR_1728/2005_zarzad.jpg

a tak serio to nasz rynek był, jest i pewnie będzie dnem ostatecznym póki nie nadejdzie jakaś rewolucja i oczyszczenie państwa z grzybów trzymających sie stanowisk tu i ówdzie... Musi nadejść nowe pokolenie i tyle... na to potrzeba czasu, przecież jesteśmy dopiero 20 lat po komunie :) za jakieś 100 może będzie lepiej ;)

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » poniedziałek 15 cze 2009, 11:34

Hola hola!
Ja chcę tego dożyć
Stay Psychedelic People!

Vigo

Post autor: Vigo » poniedziałek 15 cze 2009, 12:01

a tak serio to nasz rynek był, jest i pewnie będzie dnem ostatecznym póki nie nadejdzie jakaś rewolucja i oczyszczenie państwa z grzybów trzymających sie stanowisk tu i ówdzie... Musi nadejść nowe pokolenie i tyle... na to potrzeba czasu, przecież jesteśmy dopiero 20 lat po komunie :) za jakieś 100 może będzie lepiej ;) ...

Ja w pełni rozumiem kolegę że tu w tym pięknym kraju wszyscy są przeciwko Twojej twórczości i nikt nie chce puszczać Cię w eter , dlatego mocno wierzę w sukces kolegi w krajach gdzie komuny nie było - teraz , w dobie internetu dotrzeć nawet za ocean to pryszcz.

A teraz na poważnie :
Weź się do roboty a nie szukaj sobie usprawiedliwień na brak talentu.

Zablokowany