Nietypowy układ monitorów LCD

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
thedroid
Re: Nietypowy układ monitorów LCD

Post autor: thedroid » sobota 14 mar 2009, 11:25

...Jak w temacie, tylko co? Jak mało miejsca to jest to jakieś rozwiązanie, ale mychą najpierw w prawo czy do góry też się da ustawić?

pozdr...
nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
panel sterowania > ekran > ustawienia i dwa kwadraty (lub wiecej) symbolizujace ekrany ustawiasz wzgledem siebie tak jak ci pasuje. mozesz nawet po skosie ustawic.

nie ma tez zadnego problemu aby miec monitory roznej wielkosci (kazdy ekran moze miec niezalezne ustawienia rozdzielczosci i glebi kolorow).

Awatar użytkownika
1521kuba

Post autor: 1521kuba » sobota 14 mar 2009, 13:49

nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
panel sterowania > ekran > ustawienia i dwa kwadraty (lub wiecej) symbolizujace ekrany ustawiasz wzgledem siebie tak jak ci pasuje. mozesz nawet po skosie ustawic.
Piękne dzięki, właśnie mi ułatwiłeś pracę! Wszystko jest trudne, zanim stanie się proste. A tam na tym zdjęciu, pod prawą Yamahą, co to za śmiszne ustrojstwo
...moje drugie imię - oldschool...

Pająk

Post autor: Pająk » sobota 14 mar 2009, 13:57

...nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
Piękne dzięki, właśnie mi ułatwiłeś pracę! Wszystko jest trudne, zanim stanie się proste. A tam na tym zdjęciu, pod prawą Yamahą, co to za śmiszne ustrojstwo ...
Patefon...

pyza

Post autor: pyza » sobota 14 mar 2009, 19:54

Kiedyś wpadłem na pomysł tylko nie wim czy mądry.
praca na monitorze głównym - ekran bar czy jakiś tam obraz programu daw a drugi monitor to mikser - tylko że drugi monitor z ekranem dotykowym - i już mamy więcej miejsca na biurku bo zamiast sterownika midi mamy już w monitorze.I tu proszę wszystkich o komentarz bo taki monitor kosztuje ok 1000 zł i troszke szkoda kasy na eksperymenty a może już ktoś próbował takiego rozwiązania.
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » niedziela 15 mar 2009, 11:17

O kurde facet normalnie wygląda jak Serj Adam Tankian z System of a Down, ale w wersji "pirackiej", czy tylko ja zauważyłem to podobieństwo??

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
Miłaszewski

Post autor: Miłaszewski » niedziela 15 mar 2009, 20:27

kiedys w ten sposob mialem polaczonego laptopa z dodatkowym monitorem - monitor stal za laptopem na podwyzszeniu

takie rozwiazanie ma sens jesli chce sie miec dwa duze ekrany, ktore ze wzgledu na gabaryty zajmowalyby zbyt duzo miejsca ustawione jeden obok drugiego
[addsig]

ODPOWIEDZ