Eurowizja 2009

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
HansKloss
Re: Eurowizja 2009

Post autor: HansKloss » poniedziałek 16 lut 2009, 16:13

...w zeszłym roku już mieliśmy topik o tej padace....znów chcecie do tego wracać?jest sens?

ide na piwko - na głupoty szkoda czasu
pozdro...
I to jest słuszna koncepcja sztuki....
Nie ze mną te numery, Brunner!

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » poniedziałek 16 lut 2009, 16:14

...w zeszłym roku już mieliśmy topik o tej padace....znów chcecie do tego wracać?jest sens?

ide na piwko - na głupoty szkoda czasu
pozdro...
Zbynia jak zawsze ma rację :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » poniedziałek 16 lut 2009, 17:14

Jeśli "Komunę" dało się obalić to może i z eurokichą można coś zrobić

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » poniedziałek 16 lut 2009, 17:23

Zbynia jak zawsze ma rację :)...

Li - zus, li - zus, niech ży - je, ży - je nam.

[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » poniedziałek 16 lut 2009, 17:42

...Jeśli "Komunę" dało się obalić to może i z eurokichą można coś zrobić ...

Można to ruszyć żeby śmierdziało. Ten wymysł jest dość stary co raczej jest plusem pomimo modyfikacji "uatrakcyjniających". Zabierz "człowiekowi współczesnemu" Eurowizję to wynajdzie "lepszą" dla siebie rozrywkę...
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Zbynia

Post autor: Zbynia » poniedziałek 16 lut 2009, 19:06

......

masz racje może lepiej nie tykać.....niech się spokojnie rozłoży

Awatar użytkownika
cannondalekiller

Post autor: cannondalekiller » wtorek 17 lut 2009, 12:29

Panowie! Ja Wam, tzn niektórym z was współczuję zszarganych nerwów.. Ja osobiście konsekwętnie unikam tego gó.... hm.. "wydarzenia". Pozdrawiam AntyUEwizjonerów

Pszczoła

Post autor: Pszczoła » wtorek 17 lut 2009, 13:27

...A dla mnie temat Eurowizji jest tradycyjnie przyczynkiem do refleksji (nie, nie - niezbyt glebokich) :) Wiecej pretensji do losu, ze nie urodzilem sie wczesniej, ze muzycznie nie wyrastalem w latach kiedy pod pojecie "masowki"
podciagalo sie takie np. rzeczy: ... :)
Witam.

Ale teraz byłbyś bardzo stary i uszy by ci więdły na tą tzw nową sztukę muzyczną , a tak w ogóle jak będziemy starzy to się nasłuchamy.
Osobiście wolę inne sztuki np piękne i posłuchać dobrej muzy.

Pozdro.
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady

Awatar użytkownika
fantom

Post autor: fantom » wtorek 17 lut 2009, 20:10

...Rozczarowała mnie bardzo Lidia Kopania. Byłem kiedyś na jej koncercie i zaśpiewała super, natomiast teraz ... Albo utwór ją przerósł, albo jakaś niedyspozycja, albo paraliżująca trema, chociaż nic nie jest w stanie wytłumaczyć tych fałszów. Ukoronowaniem ich był ostatni dźwięk - pół tonu w dół. Okropność!...
Nie myślcie że jej bronie;)...ale na końcu powiedziała że "było jej miło zaśpiewać ,z wyłączonym odsłuchem,nawet koleś z PIN-u "ucho"wyjął,realizacja na zaye...... poziomie.
Wszyscy siedzieli pod dźwiękiem...
brakowało jeszcze tej tabliczki,PRZEPRASZAMY ZA USTERKI...ręcznie malowanej:)pzdr
Roland Fantom G7,Yamaha Motif XS7,E-mu E5000 ultra i Xboard 49 Proteus X,Yamaha YS-200,SOUNDCRAFT COMPACT 4,EWQL Goliath,Komplete 8,Nexus,Sylenth1,Spectrasonics.

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » wtorek 17 lut 2009, 21:35

Jedynym fajnym wałkiem na Eurowizji w ogóle był "We are the winners of eurovision" (występowali obok LORDI) reprezentowany chyba przez Litwę czy Łotwę (wybaczcie pamięć). Może poziom nie był zbytnio górnolotny, ale mimo wszystko się uśmiałem z pomysłu ;)
Stay Psychedelic People!

ODPOWIEDZ