tak jasiek ale do lustra to im lata swietlne brauje...moze zeby odbijac swiatlo to sie nadadza....ale do niczego wiecej....
tu tylko demontowalne - kotara nic nie da bo czesc dzwieku i tak przejdzie(pomijam klopot z zakupem kotary) i odbije sie od luster
jak juz to panele z welny czy innej akumaty zakladane na lustra....
Lustra w sali koncertowej
Re: Lustra w sali koncertowej
tak swoja droga pogratulowac dyrekcji ktora nie potrafi zajac sie swoim osrodkiem i bawi sie wogole w jakas padake zwana aerobikiem...ja na twoim miejscu to takie debilizmy im z glowy powybijal.....
i lepiej zatroszczyl sie o dobre koncerty....
i lepiej zatroszczyl sie o dobre koncerty....
Re: Lustra w sali koncertowej
...tak swoja droga pogratulowac dyrekcji ktora nie potrafi zajac sie swoim osrodkiem i bawi sie wogole w jakas padake zwana aerobikiem...ja na twoim miejscu to takie debilizmy im z glowy powybijal.....
i lepiej zatroszczyl sie o dobre koncerty.......
chodzi o to że dyrekcja zrobi z tego obiektu centrum fitness
mówiłem mu żeby lustra na kółkach kupili ale oni mówią ze to nie estetycznie wygląda
a co do koncertów to totalna kicha
myślałem żeby zacząć organizować bezpłatne koncerty promujące młode zespoły kiedyś nawet miał się odbyć taki koncert ale niestety
jak myślicie czy miał by sens zapraszać na koncert zespoły które by chciały się wypromować
chodzi mi głównie o to że ten obiekt pod względem artystycznym to umiera
i lepiej zatroszczyl sie o dobre koncerty.......
chodzi o to że dyrekcja zrobi z tego obiektu centrum fitness
mówiłem mu żeby lustra na kółkach kupili ale oni mówią ze to nie estetycznie wygląda

a co do koncertów to totalna kicha

myślałem żeby zacząć organizować bezpłatne koncerty promujące młode zespoły kiedyś nawet miał się odbyć taki koncert ale niestety
jak myślicie czy miał by sens zapraszać na koncert zespoły które by chciały się wypromować
chodzi mi głównie o to że ten obiekt pod względem artystycznym to umiera