Leopard PC - nie wykrywa ESP 1010 PCI
to jak jest tu ktoś kto wie jak zmusic osx 10.5 do ogarnięcia czegokolwiek na pci ?
bo jak zapodaję stery do mojej esi esp1010 to wyskakuje czarna plansza z instrukcją jak zresetować kompa w kilku jezykach w tym równiez w krzakach :)
bo jak zapodaję stery do mojej esi esp1010 to wyskakuje czarna plansza z instrukcją jak zresetować kompa w kilku jezykach w tym równiez w krzakach :)
Re: Leopard PC - nie wykrywa ESP 1010 PCI
...to jak jest tu ktoś kto wie jak zmusic osx 10.5 do ogarnięcia czegokolwiek na pci ?
...
Z tego co wiem to dla ESI ESP1010 (ktora tez mam) nie ma nawet pozadnych sterownikow pod viste... wiec tym bardziej pod OSX ich nie znajdziesz...
Odpusc sobie tego OSX i zajmi sie czyms kreatywnym
jesli masz co krok napotykac takie problemy, to jaki jest tego sens??
...
Z tego co wiem to dla ESI ESP1010 (ktora tez mam) nie ma nawet pozadnych sterownikow pod viste... wiec tym bardziej pod OSX ich nie znajdziesz...
Odpusc sobie tego OSX i zajmi sie czyms kreatywnym

...tak zainstalowany działa bez zarzutu
winda idzie do kosza :)...
Mam nadzieje ze wiesz, ze to niezgodne z umowa a licencyjna...
A skoro piszesz o problemach to chyba jednak nie do konca dziala "bez zarzutu"...
Spodziewaj sie wiekszych problemow.... W Apple naprawde ne pracuja idioci... ;)
M.
winda idzie do kosza :)...
Mam nadzieje ze wiesz, ze to niezgodne z umowa a licencyjna...
A skoro piszesz o problemach to chyba jednak nie do konca dziala "bez zarzutu"...
Spodziewaj sie wiekszych problemow.... W Apple naprawde ne pracuja idioci... ;)
M.
...to jak jest tu ktoś kto wie jak zmusic osx 10.5 do ogarnięcia czegokolwiek na pci ?
...
to kernel panic. Spodziewaj siego czesciej...
M.
...
to kernel panic. Spodziewaj siego czesciej...
M.
(...)
mac na ta chwilę jest zwykłym pecetem........
Wprawdzie zdanie bylo nie do mnie, ale odpowiem : mylisz sie.
Na zwyklym pececie da sie NATYWNIE odpalic Windows. Na Macu z Intelem sie NIE DA. Podkreslam - natywnie.
Uzycie tego samego proca i paru komponentow na plycie glownej to jeszcze nie wszystko....
M.
mac na ta chwilę jest zwykłym pecetem........
Wprawdzie zdanie bylo nie do mnie, ale odpowiem : mylisz sie.
Na zwyklym pececie da sie NATYWNIE odpalic Windows. Na Macu z Intelem sie NIE DA. Podkreslam - natywnie.
Uzycie tego samego proca i paru komponentow na plycie glownej to jeszcze nie wszystko....
M.
Różnica zasadnicza jest jedna: maki nie maja BIOSu w rozumieniu takim, jak pecety. Dlatego nie da się zainstalować na nich Windows bez pomocy BootCamp.
no i maki są lepsze :)
Używa ktoś mac mini do muzyki? wersja z C2D 2Ghz, 2GB ram?
Używa ktoś mac mini do muzyki? wersja z C2D 2Ghz, 2GB ram?
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
a visty nie?obsluguje juz efi i powinna natywnie bezproblemowo ruszyc
...a visty nie?obsluguje juz efi i powinna natywnie bezproblemowo ruszyc...
Visty nie próbowałem.
Ale nie zdziwiłoby mnie, gdyby mimo obsługi EFI Apple wymuszało zastosowanie BootCampa jakąś sztywną blokadą.
Visty nie próbowałem.
Ale nie zdziwiłoby mnie, gdyby mimo obsługi EFI Apple wymuszało zastosowanie BootCampa jakąś sztywną blokadą.
...no i maki są lepsze :)
Używa ktoś mac mini do muzyki? wersja z C2D 2Ghz, 2GB ram?...
tak, wersja 1,83 GHz z 1 GB ram i wcale nie narzekam
[addsig]
Używa ktoś mac mini do muzyki? wersja z C2D 2Ghz, 2GB ram?...
tak, wersja 1,83 GHz z 1 GB ram i wcale nie narzekam
[addsig]
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]