...pitch shift w CEP'ie pomógł, dzięki!...
Ja uzywam pitch shifta WAVES'a , mysle ze daje rade, do tego nieco eksperymentu z pogłosem i jest ok. Dodatkowo proponuje sprobowac programu Virtual DJ - bawie sie na nim w Chop & Screw ... zwolnione sciezki w tym programiku brzmia wedlug mnie rewelacyjnie...
Jak uzyskać efekt zmiany głosu (a'la dj. buhh)
Re: Jak uzyskać efekt zmiany głosu (a'la dj. buhh)
Koledze chodziło o tzw. screw ... który coraz częściej jest używany w Polsce
...Koledze chodziło o tzw. screw ... który coraz częściej jest używany w Polsce...
dokladnie ;) screw (zwolnione) wzielo sie z chop & screw (inaczej: screw & chopped), styl ten wymyslil dj screw uzalezniony od syropkow zawierajacych kodeine i prometazyne (chyba tak to sie pisze) - srodki opiatowe ktore spowalniaja percepcje. Stad potrzeba spowalniania muzyki by dostosowac ja do stanu w ktory wprowadzaja sie po zazyciu syropku :) (sippin on sizurp)...
dokladnie ;) screw (zwolnione) wzielo sie z chop & screw (inaczej: screw & chopped), styl ten wymyslil dj screw uzalezniony od syropkow zawierajacych kodeine i prometazyne (chyba tak to sie pisze) - srodki opiatowe ktore spowalniaja percepcje. Stad potrzeba spowalniania muzyki by dostosowac ja do stanu w ktory wprowadzaja sie po zazyciu syropku :) (sippin on sizurp)...

......Koledze chodziło o tzw. screw ... który coraz częściej jest używany w Polsce...
aha, zapomnialem dodac ze zawodowo robi sie to na winylach a nie vst ;) ewentualnie na winylach i final scratchu... ale w naszych polskich wearunkach.........
aha, zapomnialem dodac ze zawodowo robi sie to na winylach a nie vst ;) ewentualnie na winylach i final scratchu... ale w naszych polskich wearunkach.........