Eee tam. Nie masz racji. Trzeba je po prostu pilnować lub nie wpuszczać do pomieszczenia z drogim sprzętem. Z kolei z psami może być jeszcze większy problem...I jeszcze jedno: przecież sprzątaczki lub (co gorsze) matki (a one lubją sprzątać dokładnie) też nie wywalisz jak Ci przemyje ekran drogiego monitora LCD gąbką nasączoną wodą z Ludwikiem. A potem tą gąbką jeszcze kuż z membrany by starła...(Znam takie historie i nie wytłumaczysz tym ludziom, że się nie powinno albo sobie nie życzysz...)...
Do ludzi mam zdecydowanie więcej cierpliwości niż do zwierząt.
Słuchawki, monitory, pielęgnacja - 3 pytania
Re: Słuchawki, monitory, pielęgnacja - 3 pytania
.. a zwierzęta każdy ma w domu na własne życzenie (Mruczka Obszczymonitora
)

- Soundscape
- Kontakt:
Do ludzi mam zdecydowanie więcej cierpliwości niż do zwierząt....
To dlatego, bo jeszcze masz nadzieje, że im wytłumaczysz...
Ale nieraz się to nie udaje

- Soundscape
- Kontakt:
(Mruczka Obszczymonitora
)...
Dobre! (Dobrze, że na monitory mi nigdy nic nie nalało. Ale się i tak wyprowadziłem, więc zwierząt już nie ma.)

Ale nieraz się to nie udaje
...
Raczej dlatego, że jestem z Łodzi gdzie jest więcej psów niż ludzi

Raczej dlatego, że jestem z Łodzi gdzie jest więcej psów niż ludzi

dzieki za zainteresowanie sprawa :)
no i ten minimon - dokladnie tego szukalem:) wole doplacic te 200 zl niz rozwalic wyjscia z karty dzwiekowej.
no i ten minimon - dokladnie tego szukalem:) wole doplacic te 200 zl niz rozwalic wyjscia z karty dzwiekowej.
jak w monitorach masz membrane z celulozy(papier) to masz prze4rabane - niektore sa powlekane ale tak jak w ns10 goly papier.....
na te polipropylenowe nic nie szkodzi - mozesz je zalewac do woli byleby nic mokrego nie dostalo sie do golego drewna(plyty mdfu itp) ani do elektroniki......
ale podstawa - z dala z takimi rzeczami od sprzetu - mikser juz piwkiem raz zalalem - na szczescie nie pocieklo po elektronice......
na te polipropylenowe nic nie szkodzi - mozesz je zalewac do woli byleby nic mokrego nie dostalo sie do golego drewna(plyty mdfu itp) ani do elektroniki......
ale podstawa - z dala z takimi rzeczami od sprzetu - mikser juz piwkiem raz zalalem - na szczescie nie pocieklo po elektronice......