Saffire i Samplitude

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
j.bravo
Re: Saffire i Samplitude

Post autor: j.bravo » poniedziałek 19 mar 2007, 02:36

Czy kiedy pytasz kogoś o poradę, dajmy na to lekarza, chciałbyś aby odpowiadał prowokacyjnymi pytaniami ?

Niczego sobie nie wyobrażam i nic mi się nie zdaje. Zapomnieliście Panowie czasy w których na chleb mówiliście bep....
Jak lekarzowi zadasz pytanie na poziomie 5-latka a masz 15 lub więcej to Cię odeśle do psychiatry...
Jestem przystojny i młody

Awatar użytkownika
fiodoor

Post autor: fiodoor » poniedziałek 19 mar 2007, 02:45

padło pytanie dotyczące nagrywania ścieżki MIDI. nawet nie przeczytałeś porządnie a masz pretensje do innych
oto treść pytania:
1.

po nagraniu sciezki midi chcialbym ja nagrac w audio i samplitude mi tego nie nagrywa.....

2.

nie potrafie nagrac dzwieku ktory odtwarzam na komputerze np w winampie...

Czytam uważniie. Pytanie jest o to czemu nie można zapisać dźwięku, który jest aktualnie odtwarzany. Czyli mówiąc wprost "nagrywaj to co słyszysz" Wiem o co chodzi, bo mam ten interfejs.

Nie mam pretensji. Pretensjonalny sposób bycia to Twój sposób, na tym i na innych forach.

Nie mam nic przeciwko pytaniom skłaniającym do myślenia w jakiejkolwiek sytuacji, również u lekarza. Za to wydaje mi się, że Ty masz z tym jakiś problem....

Spór jest jałowy i jako taki nie wart kontynuacji. Tego typu fora tworzone są po to aby wymieniać informacje. O merytorycznej wartośći tych forów świadczy między innymi ilość rozwiązanych problemów.

Prywatne wycieczki w stylu " wydaje mi się, że masz z tym problem" są przejawem małostkowości i braku szacunku.

Podsumowując - problem nie został rozwiązany mimo, że głos zabrał wielokrotnie jeden z najznamienitszych dyskutantów.
lajf is a moment in spejs

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » poniedziałek 19 mar 2007, 03:32

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 03:01 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

STE-FAN

Post autor: STE-FAN » poniedziałek 19 mar 2007, 04:01

...Cichutko dziewczynki, cichutko...

A moze Panu MB potrzebana jest przerwa od tego forum, bo od jakiegos czasu ma problem z opanowaniem emocji.
Nie jestem nowy na tym forum, wiec bez takich uwag prosze.

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » poniedziałek 19 mar 2007, 15:46

1. Jesli chcesz zaminic slad na audio w projekcie - wjedz mysza na pole po lewej , rozwin menu, uruchom funkcje Freeze Track (ALT+SHIFT+F) - uwaga z miksuja sie wszytskie zapiete efekty chyba ze zrobisz freze na pustym sladzie. Potem sobie to przeniesiesz z powrotem.
2. Jesli chcesz zamienic obiekt na audio - analogicznie - uzyj funkcji freeze tylko na wybranym obiekcie.
3. Mixdown calej sciezki za pomocą Export Audio.
4. Mozna rownież uzyc funkcji Glue - połaczysz i zaminisz na audio kilka osobnych obiektow na sladzie.
Nie wiem. Jak mogles tego nie wiedziec.

ODPOWIEDZ