Polska Eurowizja 2007
...przecież zeszły rok pokazał że ludzie już mają dość pedalskiej muzyczki......
Tak samo jak i żółtych samochodów.
Tak samo jak i żółtych samochodów.
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Re: Polska Eurowizja 2007
Jestem trochę nie w temacie, więc powiedzcie mi może jak wypadli ci co wygrali? I jak się nazywa ten zespół?

warte uwagi - bracia Mollęda - bardzo dobra piosenka i swietne wykonanie
Szwedzi = przerobka kompozycji Toto - skadinad swietne wzorce - ale skad oni sie wzieli w Polsce? :)
porazka Hania Stach i Jet Set - uwazam ze te dwie pozycje to narodowa tragedia... :( ludzie nie maja dytansu, w przypadku Jet Set to oczywiscie wyrachowanie, ale HS to zupelnie naiwne dno... ...
Szwedzi = przerobka kompozycji Toto - skadinad swietne wzorce - ale skad oni sie wzieli w Polsce? :)
porazka Hania Stach i Jet Set - uwazam ze te dwie pozycje to narodowa tragedia... :( ludzie nie maja dytansu, w przypadku Jet Set to oczywiscie wyrachowanie, ale HS to zupelnie naiwne dno... ...

...warte uwagi - bracia Mollęda - bardzo dobra piosenka i swietne wykonanie
Wykonania nie słyszałem, ale piosenka? Ile można zerżnąć z Michaela Jacksona (i Quincy'ego Jonesa) żeby nie pójść siedzieć? Harmonia, aranż, gitara rytmiczna, perkusja, brakuje tylko pogłosu na sticku...
Wykonania nie słyszałem, ale piosenka? Ile można zerżnąć z Michaela Jacksona (i Quincy'ego Jonesa) żeby nie pójść siedzieć? Harmonia, aranż, gitara rytmiczna, perkusja, brakuje tylko pogłosu na sticku...
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
......warte uwagi - bracia Mollęda - bardzo dobra piosenka i swietne wykonanie
...
dokładnie Jackson zawitał do polski
...
dokładnie Jackson zawitał do polski

www.myspace.com/pchelki
Wg mnie, Molleda zaspiewali calkiem wporzo, tylko ze ja nie lubie takiej gejoskiej muzyki i pedalskiego wygladu, ale te 12 dziewczynki napewno sikaly po nogach jak oni wyszli na scene - wiec moze by cos osiagneli.
ale ten jet set, beeeeeee az mnie zemdlilo!!!!! kicz, banal i nie wiem co jeszcze. Podobala mi sie tylko wykonawczyni (z wygladu oczywiscie).
Co do Hani Stach, ma niezly glos (tak jak Molledy) tylko piosenka kiepska, ale Hanie spiewa OK.
ale ten jet set, beeeeeee az mnie zemdlilo!!!!! kicz, banal i nie wiem co jeszcze. Podobala mi sie tylko wykonawczyni (z wygladu oczywiscie).
Co do Hani Stach, ma niezly glos (tak jak Molledy) tylko piosenka kiepska, ale Hanie spiewa OK.
Hejka,
czy oglądacie teraz polskie eliminacje do Eurowizji ?
Kurde, tak żenującego poziomu dawno już nie widziałem. Wokaliści fałsz na fału, a 80% kawałków nuciłem już po kilku pierwszych taktach, a to znaczy że albo sa albo strasznie zbliżają sie do granicy plagiatu czy też przesadzonych zapozyczeń.
Zer, naprawde ZERO oryginalności itp. I to ma być przyszłość polskiej muzyki ? Same studenty wokalistyki, aktorki, ukladowcy .,..... o przepraszam, sami utalentowani ludzie którzy dostali się tam jak ? .... ?
A wy jak sądzicie ?
......................................................
Niezgadzam sie.
To świetnie przemyślane piosenki i adresowane do konkretnych odbiorców
jeśli chodzi o fałsze to napewno nikt nie fałszował no wiadomo są pewne niedociągniecia ale wszystko w ganicach normy człowiek to nie maszyna.
Moim faworytem była Hania Stach Świetna piosenka, ntomiast Bracia Molędowie fajne głosy nawet bardzo ale brak pomysłu to już kiedyś było,
moda na bysbandy już dawno minęła.
Kurde szkoda że Hania nie wygrała.
Pozdrawiam.
Andrzej G
czy oglądacie teraz polskie eliminacje do Eurowizji ?
Kurde, tak żenującego poziomu dawno już nie widziałem. Wokaliści fałsz na fału, a 80% kawałków nuciłem już po kilku pierwszych taktach, a to znaczy że albo sa albo strasznie zbliżają sie do granicy plagiatu czy też przesadzonych zapozyczeń.
Zer, naprawde ZERO oryginalności itp. I to ma być przyszłość polskiej muzyki ? Same studenty wokalistyki, aktorki, ukladowcy .,..... o przepraszam, sami utalentowani ludzie którzy dostali się tam jak ? .... ?
A wy jak sądzicie ?
......................................................
Niezgadzam sie.
jeśli chodzi o fałsze to napewno nikt nie fałszował no wiadomo są pewne niedociągniecia ale wszystko w ganicach normy człowiek to nie maszyna.
Moim faworytem była Hania Stach Świetna piosenka, ntomiast Bracia Molędowie fajne głosy nawet bardzo ale brak pomysłu to już kiedyś było,
Pozdrawiam.
Andrzej G
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
eurowizję oglądają tylko 12-letnie dziewczynki ;)
....................................................
OOOOO i z tym sie moge zgodzić i dlatego Hanka niwe wygrała
....................................................
OOOOO i z tym sie moge zgodzić i dlatego Hanka niwe wygrała
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
-
- Kontakt:
Niezgadzam sie.
Pozdrawiam.
Andrzej G...
A Pan to kto? Jej Tata? Brat? Wujek?
Żenada poziom i tyle. Już dawno pozbyliśmy się artystów z prawdziwego zdarzenia. Lipa, syf, komercjalizacja dla co tu wiele mówić - głupich ludzi. Nie wiem kto to oglada i słucha - chyba VIVA generation - czyli Ludzie którzy są tak głupi, że aż szkoda pisać. Podatni na manipulatorstwo i ograniczeni.
Back to 50' - ooo tak powinno być, 50 i 60 roxx. ;)
Pozdrawiam.
Andrzej G...
A Pan to kto? Jej Tata? Brat? Wujek?
Żenada poziom i tyle. Już dawno pozbyliśmy się artystów z prawdziwego zdarzenia. Lipa, syf, komercjalizacja dla co tu wiele mówić - głupich ludzi. Nie wiem kto to oglada i słucha - chyba VIVA generation - czyli Ludzie którzy są tak głupi, że aż szkoda pisać. Podatni na manipulatorstwo i ograniczeni.
Back to 50' - ooo tak powinno być, 50 i 60 roxx. ;)
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/