Samplitude V9
Re: Samplitude V9
CM mozna kupic w Empikach, nie wiem czy we wszystkich ale numer z Samplitude widzialem ostatnio w Empiku przy Nowym Świecie w Warszawie, wiec w innych miastach pewnie tez się znajdą.
Co do ograniczeń programu-mozna użyć tylko dwóch wbudowanych efektów na ścieżke plus dwa dodatkowe plug-iny. Program udostępnia tylko cztery wysyłki aux. Poza tym, jak napisano w magazynie, nie ma w nim kliku dodatkowych bonusów, które oferuje pełna wersja. Cięzko mi powiedziec, co to może być bo nigdy nie używałem Samplitude. no i jeszcze jedna rzecz-program trzeba zainstalować u producenta:)Jest z tym troche zabawy, zwłaszcza ja ktoś nie ma dostępu do sieci, ale cała procedura jest opisana dość przystępnie w magazynie.
Co do ograniczeń programu-mozna użyć tylko dwóch wbudowanych efektów na ścieżke plus dwa dodatkowe plug-iny. Program udostępnia tylko cztery wysyłki aux. Poza tym, jak napisano w magazynie, nie ma w nim kliku dodatkowych bonusów, które oferuje pełna wersja. Cięzko mi powiedziec, co to może być bo nigdy nie używałem Samplitude. no i jeszcze jedna rzecz-program trzeba zainstalować u producenta:)Jest z tym troche zabawy, zwłaszcza ja ktoś nie ma dostępu do sieci, ale cała procedura jest opisana dość przystępnie w magazynie.
przepraszam,miało być 'zarejestrowac u producenta a ' nie 'zainstalować u producenta' :)
...spoko lubie i cenie ten program za wygode i olbrzymie mozliwosci kreowania klipow
A Twoim (Waszym) zdaniem przewyższa czy ustępuje Pro Tools 7 LE?
A Twoim (Waszym) zdaniem przewyższa czy ustępuje Pro Tools 7 LE?
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)