Moze MacBook?
Ceny chyba podobne, a mozesz miec dwa systemy - OSX i Windows.
[addsig]
Intel Core Duo
- Miłaszewski
Re: Intel Core Duo
plus na maca za super jakosc - czego o toshibie powiedziec sie nie da ....
stabilnosc zalezy od programow - to ze bedziesz mial net w niczym ci nie przeszkodzi...ale jak juz bierzesz toshibe to uwazaj z instalacja masy syfu ktory zamula komputer...
stabilnosc zalezy od programow - to ze bedziesz mial net w niczym ci nie przeszkodzi...ale jak juz bierzesz toshibe to uwazaj z instalacja masy syfu ktory zamula komputer...
Najtańszy macbook kosztuje około 500,00 więcej i ma 13" monitor. Z 15" ceny są już o 3500,00 wyższe. Plus oczywiście trzeba dokupić osobno WinXP jeżeli się chce na nim pracować.
Z tego co wiem to narazie współpraca maca z WinXP nie jest za bardzo dopracowana.
Dodatkowym minusem są tylko 2szt. USB i nagrywarka DVD nie obsługująca dual leyer, oraz brak wyjścia VGA na dodatkowy monitor i brak s-video.
Niestety to tylko "suche" fakty, bo nie miałem przyjemności porównania tych modeli osobiście. :)
Z tego co wiem to narazie współpraca maca z WinXP nie jest za bardzo dopracowana.
Dodatkowym minusem są tylko 2szt. USB i nagrywarka DVD nie obsługująca dual leyer, oraz brak wyjścia VGA na dodatkowy monitor i brak s-video.
Niestety to tylko "suche" fakty, bo nie miałem przyjemności porównania tych modeli osobiście. :)
Sprzedałem taką Toshibkę kumplowi. Te same parametry. Jest zadowolony. Podpina RME Fireface 800 pod IEEE i śmiga w cubase... Jeśli szukasz dobrej ceny na laptopiki to dawaj na GG6251143 (jestem ciągle niewidoczny)
TM
TM

Więc zdecydowałiśmy się na tą Toshibke i brat jest bardzo zadowolony!Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń (wiadomo że to nie Apple).Odpaliłem 2 Abletony z sesjami demo i zużycie procesora na wbudowanej karcie (!!!) nie przekraczało 7%! Dla mnie wynik pierwsza klasa!
Pozdrawiam.
[addsig]
Pozdrawiam.
[addsig]
from one source all things depend....
- Miłaszewski
brak wyjścia VGA na dodatkowy monitor i brak s-video.
Nieprawda - kazdy MacBook to posiada.
[addsig]
Nieprawda - kazdy MacBook to posiada.
[addsig]