ADAM A7 - ktoś je słyszał?
...Witam! Podbijam temat, bo sam mam mniej więcej 3,5 tyś zł na monitory i się zastanawiam na "adamami". A może coś byście polecili w podobnej cenie? Dzięki z góry i pozdrawiam. ...
za ok. tydzien powiem wiecej
jade odebrac A7 na Rosola, ale bede je porownywal z P11 i ANF7.
niestety musialem decyzje podjac w ciemno, ale jak czlowiek nie zaufa takiej f-mie jak ADAM to czemu moze zaufac :) bo uszom to mozna w amerykanskich sklepach porownujac wiele zestawow.
W podbnej cenie sa
dobre KRK (choc j na swoje ucho oceniam je jakos raczej do muzy elektro - choc sluchalem Rockit i takich malych V5 albo 6 nie pamietam - kumpel mnie nakrecil na nie - a te o ktorych pisze to wyzsze modele, moze sa ciekawsze)
oraz chyba Mackie ktores (HDR czy cos w ten desen)- ale pewien nie jestem bo mniej wiecej pamietam cene a MAckie to tylko jakies wielkie slyszalem w instalacji.
niestety musialem decyzje podjac w ciemno, ale jak czlowiek nie zaufa takiej f-mie jak ADAM to czemu moze zaufac :) bo uszom to mozna w amerykanskich sklepach porownujac wiele zestawow.
W podbnej cenie sa
dobre KRK (choc j na swoje ucho oceniam je jakos raczej do muzy elektro - choc sluchalem Rockit i takich malych V5 albo 6 nie pamietam - kumpel mnie nakrecil na nie - a te o ktorych pisze to wyzsze modele, moze sa ciekawsze)
oraz chyba Mackie ktores (HDR czy cos w ten desen)- ale pewien nie jestem bo mniej wiecej pamietam cene a MAckie to tylko jakies wielkie slyszalem w instalacji.
Re: ADAM A7 - ktoś je słyszał?
......Witam! Podbijam temat, bo sam mam mniej więcej 3,5 tyś zł na monitory i się zastanawiam na "adamami". A może coś byście polecili w podobnej cenie? Dzięki z góry i pozdrawiam. ...
W podbnej cenie sa
oraz chyba Mackie ktores (HDR czy cos w ten desen)- ale pewien nie jestem bo mniej wiecej pamietam cene a MAckie to tylko jakies wielkie slyszalem w instalacji....
ok dzięki. Czekam
pozdro
W podbnej cenie sa
oraz chyba Mackie ktores (HDR czy cos w ten desen)- ale pewien nie jestem bo mniej wiecej pamietam cene a MAckie to tylko jakies wielkie slyszalem w instalacji....
ok dzięki. Czekam

Witam ponownie. I jak tam poszedł test tych monitorów? pzdr
...Witam ponownie. I jak tam poszedł test tych monitorów? pzdr ...
spokojnie :) jeszcze tydzien nie minal :)
czekam na zew od dystrybutora ze sprzet juz doszedl :))))))))))))))
spokojnie :) jeszcze tydzien nie minal :)
czekam na zew od dystrybutora ze sprzet juz doszedl :))))))))))))))
czekam na zew od dystrybutora ze sprzet juz doszedl :))))))))))))))...
Cześć, są jakieś niusy w sprawie?? Sorry za nachalność, ale do końca tygodnia chciałbym podjąć decyzje w sprawie monitorów. Ciekawą opcją okazały sie nowe yamahy, tańsze o 1000 zł. Sprawdźcie zresztą w nowej estradzie.
" Witaj,
Czekamy z niecierpliwością
Powinny już lada moment być.
Dam znać jak tylko wyląduje u nas
pozdrawiam,
Krzysztof
....... to news z dzisiaj - odpowiedz na moje pytanie o ADAMY
na gearslutz tez nieiwele pisza - tylko zdania w rodzaju "oczywiscie subbas jest wlaczony?" jako reakcje na basy (jak zrozumialem) ktore wydaja z siebie te male 6,5 cala Rohacell cos tam :)
Czekamy z niecierpliwością

Dam znać jak tylko wyląduje u nas

pozdrawiam,
Krzysztof
....... to news z dzisiaj - odpowiedz na moje pytanie o ADAMY
na gearslutz tez nieiwele pisza - tylko zdania w rodzaju "oczywiscie subbas jest wlaczony?" jako reakcje na basy (jak zrozumialem) ktore wydaja z siebie te male 6,5 cala Rohacell cos tam :)
Bylem teraz (weekend) w zstudio w ITI
Jako glowny odsluch Genelec - bliskie (powiedzmy ze bliskie ;) pole ADAM s3a - wszystko dzialo sie na ADAMACH....
Cos jest w tych glosnikach ART, sproboj powstrzymac ten popęd :) bo moze satysfakcja bedzie pelniejsza... z ART :)
Jesli jestes z Wawy to mozesz skoczyc ze mna na odsluch.
Wez yamahy na test i porownaj, sam zadecydujesz.
Ja znam tylko NS10 - nie przepadam za nimi - i w sklepie slyszalem takie jakies czarne Yamahy (wołoska) - malutkie, ale zaskakujaco fajnie graly - troche cichawe - sprawdzalismy na nich yamahe p90 oraz Phantom (Roland?).
Takie hifi troche - no ale nie wiem - porownaj.
Sa od razu do wziecia ADAM ANF10 - pasywne (z ART, choc chyba innym niz wyzsze modele). test ich jest na www.e-muzyk.pl tylko po zakupie do nich koncowki studyjnej (chocby alesis) wystepuje :) zminiejszenie atrkcyjnosci cenowej wobec A7.
Jako glowny odsluch Genelec - bliskie (powiedzmy ze bliskie ;) pole ADAM s3a - wszystko dzialo sie na ADAMACH....
Cos jest w tych glosnikach ART, sproboj powstrzymac ten popęd :) bo moze satysfakcja bedzie pelniejsza... z ART :)
Ja znam tylko NS10 - nie przepadam za nimi - i w sklepie slyszalem takie jakies czarne Yamahy (wołoska) - malutkie, ale zaskakujaco fajnie graly - troche cichawe - sprawdzalismy na nich yamahe p90 oraz Phantom (Roland?).
Sa od razu do wziecia ADAM ANF10 - pasywne (z ART, choc chyba innym niz wyzsze modele). test ich jest na www.e-muzyk.pl tylko po zakupie do nich koncowki studyjnej (chocby alesis) wystepuje :) zminiejszenie atrkcyjnosci cenowej wobec A7.
...Bylem teraz (weekend) w zstudio w ITI
Sa od razu do wziecia ADAM ANF10 - pasywne (z ART, choc chyba innym niz wyzsze modele). test ich jest na http://www.e-muzyk.pl tylko po zakupie do nich koncowki studyjnej (chocby alesis) wystepuje :) zminiejszenie atrkcyjnosci cenowej wobec A7....
Wybrać się z Tobą na odsłuch nie za bardzo mogę... Dzięki w każdym razie za kolejne info i czekam w końcu na wyniki tego testu
pozdrawiam
Sa od razu do wziecia ADAM ANF10 - pasywne (z ART, choc chyba innym niz wyzsze modele). test ich jest na http://www.e-muzyk.pl tylko po zakupie do nich koncowki studyjnej (chocby alesis) wystepuje :) zminiejszenie atrkcyjnosci cenowej wobec A7....
Wybrać się z Tobą na odsłuch nie za bardzo mogę... Dzięki w każdym razie za kolejne info i czekam w końcu na wyniki tego testu

Aha, na e-muzyk.pl szykuje sie jakiś artykuł o adamach. Na razie jest tylko w zapowiedziach.
...Aha, na e-muzyk.pl szykuje sie jakiś artykuł o adamach. Na razie jest tylko w zapowiedziach....
o ANF juz jest
zapowiedzi nie widze nowych testow :(
o ANF juz jest
zapowiedzi nie widze nowych testow :(