Antares Autotune4 - jak obsłużyć?
Przepraszam za ten topic
troszke przesadziłem! Szukam, poszukuje wszedzie tej instrukcji, a soft posiadam z P2P wiec...

Re: Antares Autotune4 - jak obsłużyć?
Szukam, poszukuje wszedzie tej instrukcji
Instrukcja w PDF (w dodatku z przykladami uzycia w oparciu o slady wav, ktore sa instalowane wraz z programem) jest dostepna przeciez po zainstalowaniu. Tak ciezko Ci to sprawdzic?
Instrukcja w PDF (w dodatku z przykladami uzycia w oparciu o slady wav, ktore sa instalowane wraz z programem) jest dostepna przeciez po zainstalowaniu. Tak ciezko Ci to sprawdzic?
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Szukam, poszukuje wszedzie tej instrukcji
Instrukcja w PDF (w dodatku z przykladami uzycia w oparciu o slady wav, ktore sa instalowane wraz z programem) jest dostepna przeciez po zainstalowaniu. Tak ciezko Ci to sprawdzic?...
Posiadam to wraz z przykładami! Ale z 78 stron napisanych po angielsku nie dowiem sie odrazu jak sie tym posłuzyc! Posiada ktos z was moze linki z instrukcjami w jezyku POLSKIM do tej wtyczki ?
Instrukcja w PDF (w dodatku z przykladami uzycia w oparciu o slady wav, ktore sa instalowane wraz z programem) jest dostepna przeciez po zainstalowaniu. Tak ciezko Ci to sprawdzic?...
Posiadam to wraz z przykładami! Ale z 78 stron napisanych po angielsku nie dowiem sie odrazu jak sie tym posłuzyc! Posiada ktos z was moze linki z instrukcjami w jezyku POLSKIM do tej wtyczki ?
...Przepraszam za ten topic
troszke przesadziłem! Szukam, poszukuje wszedzie tej instrukcji, a soft posiadam z P2P wiec......
To Paradox zawalił sprawę
Pocieszę Cię, że jakbyś miał legalnego to i tak instrukcja byłaby po angielsku. Angielski to naprawdę nie jest trudny język i jak się uprzesz, to ze słownikiem w ręce przetłumaczysz te kilkadziesiąt stron w jeden wieczór.
Pozdrawiam,
Maciej R.

Pocieszę Cię, że jakbyś miał legalnego to i tak instrukcja byłaby po angielsku. Angielski to naprawdę nie jest trudny język i jak się uprzesz, to ze słownikiem w ręce przetłumaczysz te kilkadziesiąt stron w jeden wieczór.
Pozdrawiam,
Maciej R.
......Przepraszam za ten topic
troszke przesadziłem! Szukam, poszukuje wszedzie tej instrukcji, a soft posiadam z P2P wiec......
Pozdrawiam,
Maciej R.
...
Rozumie! Własnie zabrałem sie do tłumaczenia i jestem na dobrej drodze...
Jeszcze raz dzieki i temat uwazam za zamkniety! POzdrawiam!

Pozdrawiam,
Maciej R.
...
Rozumie! Własnie zabrałem sie do tłumaczenia i jestem na dobrej drodze...

Mysle że jesli znasz podstawy muzyki, znajomosc dzwieków, rodzajów gam i akordów , nie powinienes miec zadnych klopotów z uzywaniem tej wtyczki. Interfejs pokazuje na dzien dobry, ktore dzwieki mają być brane pod uwage przy prostowaniu a ktore nie. Sam ustawiasz konkretne dzwieki, program nie zrobi tego za ciebie. Massz tez do wyboru gotowe rodzaje gam, wystarczy wiedziec jaką nalezy ustawic i na jakim fragmencie melodi. potem to juz kwestia eksperymentów z ustawieniem szybkosci reakcji itp. Jesli nie znasz nut, nie wiesz jaka tonacja, praktycznie mozesz liczyc tylko na szczęsliwy strzał, lub dobry słuch. Pozatym mocno zwichnietego wokalu nic nie uratuje, chyba ze lubisz smerfowe brzemienie.
Zawsze najprościej jest ustawić skalę chromatyczną 12 dźwiękową, ściąga wszsytkie fałsze do najbliżej położonego półtonu skali równomiernie temperowanej.
[addsig]
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...Zawsze najprościej jest ustawić skalę chromatyczną 12 dźwiękową, ściąga wszsytkie fałsze do najbliżej położonego półtonu skali równomiernie temperowanej.
...
hehe, a jak fałsz bedzie dalej niż blizej to efekt bedzie bardzo tragiczny w skutkach. Chyba ze woal zawiera tylko bardzo lekkie fałsze. Lepiej jednak znac układ dzwieków.
...
hehe, a jak fałsz bedzie dalej niż blizej to efekt bedzie bardzo tragiczny w skutkach. Chyba ze woal zawiera tylko bardzo lekkie fałsze. Lepiej jednak znac układ dzwieków.
... Lepiej jednak znac układ dzwieków. ...
A mógłbyś to rozwinąć?
[addsig]
A mógłbyś to rozwinąć?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...... Lepiej jednak znac układ dzwieków. ...
A mógłbyś to rozwinąć?
...
Szkoła muzyczna.
A mógłbyś to rozwinąć?
...
Szkoła muzyczna.
...phi...