Cubase SX i Nuendo - czy to możliwe?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:
Re: Cubase SX i Nuendo - czy to możliwe?

Post autor: JoachimK » niedziela 08 sty 2006, 13:33

JoachimieK,nie mow ze teraz mozesz po update BFD na Cubase SX nagrywac wirtuale

Owszem, bede mowic, moge powtarzac i 100 razy. Nie moja wina, ze Ci nie dziala. Ja z BFD zrobilem material na kilka plyt w ciagu ostatnich 11 miesiecy, i to wcale nie na az tak bardzo mocnym komputerze (Intel HT 3GHz). I jeszcze Ci dopowiem, ze na tych sesjach pracowalo wiecej instrumentow wirtualnych, niektorych naprawde tez mocno obciazajacych.

Sesje byly srednie lub duze, przekroczenie 100 sladow wszystkich instrumentow nie nalezalo do rzadkosci.

Zdecydowanie inne problemy mnie nurtowaly, jak blad w odczycie czesci sampli hihatu (m.in. kliki na hh) i ten blad nawet po poprawkach niekiedy nadal do dzis dnia sie ujawnial, oraz blad z ride (odzywanie sie czesci probki z wybrzmiewaniem, be zataku) w dowolnym miejscu utworu, przy bouncingu sladow OH, ROOM, PZM

Mowie tu o wersjach SX3 od 3.02.0622/623 do ostatniej.

Poczytaj sobie forum BFD, dowiesz sie nieco wiecej o innych problemach, dowiesz sie rowniez, na jakim sprzecie ludzie uruchamiaja BFD

P.S. Wiesz, jak wygladal poczatek BFD na rynku? Tak, ze nie dalo sie go w ogole uruchomic na komputerze 3GHz. I to nie byla beta, ale juz pierwszy sprzedawany produkt. Ja tego nie doswiadczylem, wiem to od innych ludzi.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

ODPOWIEDZ