Multiband compressor

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Damien
Multiband compressor

Post autor: Damien » czwartek 08 cze 2006, 00:10

Interesują mnie intuicyjne kompresory tego typu w wersji VST. Widziałem bardzo fajny, który seryjnie "montowany" jest w Nuedno 3, super sprawa. C4 Wavesa już nie jest taki fajny w obsłudze jak wyżej wspomniany. Widziałem także wersje demo tego typu wtyczek firm Voxengo czy Izotope ale to jednak też nie to. Co myślicie o jakości tego kompresora z Nuedno? Czy istnieje równie intuicyjna tego typu wtyczka?

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Multiband compressor

Post autor: Groover » czwartek 08 cze 2006, 00:13

...Interesują mnie intuicyjne kompresory tego typu w wersji VST. Widziałem bardzo fajny, który seryjnie "montowany" jest w Nuedno 3, super sprawa. C4 Wavesa już nie jest taki fajny w obsłudze jak wyżej wspomniany. Widziałem także wersje demo tego typu wtyczek firm Voxengo czy Izotope ale to jednak też nie to. Co myślicie o jakości tego kompresora z Nuedno? Czy istnieje równie intuicyjna tego typu wtyczka?...
a może darmowy Slim Slow Slider C3MultiBandComp???
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

pjeciun

Post autor: pjeciun » czwartek 08 cze 2006, 07:27

......Interesują mnie intuicyjne kompresory tego typu w wersji VST. Widziałem bardzo fajny, który seryjnie "montowany" jest w Nuedno 3, super sprawa. C4 Wavesa już nie jest taki fajny w obsłudze jak wyżej wspomniany. Widziałem także wersje demo tego typu wtyczek firm Voxengo czy Izotope ale to jednak też nie to. Co myślicie o jakości tego kompresora z Nuedno? Czy istnieje równie intuicyjna tego typu wtyczka?...
a może darmowy Slim Slow Slider C3MultiBandComp???
Pozdro
Groover...
jak sie sciaga ten treeware z tej stronki? bo u mnie co nie idzie jak klikam na link. pozdro
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski

Damien

Post autor: Damien » czwartek 08 cze 2006, 12:17

Dosyć sensownym w obsłudze jest jeszcze ten seryjnie montowany w Adobe Audition 2 i on jest produkcji bodajże Izotope. A może jakiś z komercyjnych?

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » czwartek 08 cze 2006, 12:32

Niezły tez jest Sonitus Multiband - funkcjonalnie jest ok, choć może nie specjalnie intuicyjny.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ